Keystone logo
University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

Introduktion

Vad tror vi att vi gör?

Det korta svaret är att vi försöker göra platserna där vi bor bättre för alla. Det kan betyda olika saker för olika människor och det finns säkert många sätt att göra det på. Och det är verkligen därför det finns en UIC CUPPA.

Vi tittar på historien, teorin och praxis för varför vi bor där vi gör och vad vi behöver på de platser vi bor på. Vi lägger till detta till vår nya forskning, nya data och ny information. Efter det minns vi våra drömmar. Vi blir kreativa och använder våra fantasi. Slutligen delar vi vårt arbete för att hjälpa invånarna att göra saker så rättvisa som de kan vara, ta sig igenom de tuffa tiderna om och när de händer och vara välmående.

Vi tror på vårt uppdrag. Vi främjar rättvisa, motståndskraftiga och livliga samhällen.

128612_rsz_mimi-thian-lp1akiuv3yo-unsplash.jpg

Vi är CUPPA.

CUPPA: s två grundutbildningar har 130 studenter. Våra fem forskarutbildningar har 375 studenter. Det betyder personlig uppmärksamhet från fakulteten och personal över hela högskolan.

Trettiofyra heltids fakultetsmedlemmar undervisar våra grund- och doktorander. Tilläggsfakultetmedlemmar som anställts specifikt för sin expertis inom ett visst ämne i Chicago huvudstadsregion läggs till för särskilda kursämnen.

Vår helt egen byggnad, CUPPA-hallen gränsar till vår konst- och utställningshall, som fungerar som hemmet för våra samtida, tekniskt förbättrade klassrum. Vår byggnad stöder också mötesrum, datalaboratorier, salonger och diskussionsutrymmen för studenter dygnet runt. Under de sista stadierna av färdigställandet genomgick CUPPA Hall renoveringar på sammanlagt över 7 miljoner dollar.

Fira våra skillnader

Theodore Levitt sa: "Man bör inte fokusera på skillnaderna mellan människor utan leta efter gemensamhet och likhet."

UIC College for Urban Planning and Public Affairs är stolta över att vara en gemenskap av studenter, personal och fakulteter från hela världen. En av de viktigaste upplevelserna som vi erbjuder våra studenter, personal och fakultet är faktiskt möjligheten att studera, lära sig och arbeta i en underbar mångfaldig miljö.

Nyligen begränsade USA: s inträde av invandrare och flyktingar från muslimska majoritetsländer står i direkt motsägelse till CUPPA: s kärnvärden för att uppmuntra kulturell mångfald och respektera de unika individuella bidrag från våra studenter, fakulteter och personal. För alla våra CUPPA-icke-dokumenterade studenter, utländska studenter, postdoktorer, gästforskare, personal och fakulteter, vänligen veta att din fortsatta närvaro och framgång är av största vikt för högskolan. Du berikar våra liv kraftigt och vi är privilegierade och hedrade att ha dig här med oss på UIC.

CUPPA förblir engagerat i att främja motiverad dialog och civil diskurs. Vi kommer att arbeta med dig för att säkerställa att du har säkra utrymmen och full tillgång till fakulteten, personal och administratörer i College of Urban Planning and Public Affairs för att dela dina problem, ställa frågor eller söka support.

128605_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Sweet Home Chicago

Stolt över att vara en del av regionen Chicagoland

Beläget i hjärtat av en av världens globala städer, är University of Illinois i Chicago och vår College of Urban Planning and Public Affairs en viktig del av utbildning, teknik och kultur i strukturen i regionen.

Riktiga människor bor, studerar och arbetar i Chicago; vår stad är känd för sin historia, motståndskraft och ett förstklassigt läge i centrum av landet. Vi är inte isolerade i kanterna utan helt nedsänkta i kulturen för medborgarna som omger oss.

På CUPPA arbetar vi hand i hand med staden Chicago och den omgivande regionen, som innehåller de flesta lokala regeringarna i alla USA: s metroområden. Vi kan använda det intellektuella kapitalet bland våra fakulteter, studenter och studenter till förmån för allt som omger oss och utanför.

Platser

  • Chicago

    College of Urban Planning and Public Affairs 412 S. Peoria Street, CUPPA Hall, (MC 350), Chicago, Illinois 60607, , Chicago

Frågor