Keystone logo
University of Johannesburg MEng i fysisk metallurgi (forskning)
University of Johannesburg

MEng i fysisk metallurgi (forskning)

Johannesburg, Sydafrika

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 40 802 / per year *

På Campus

* studenter från länder i Afrika: R2000,00 per år | studenter från kontinenter utanför Afrika: R17000.00 per år

Introduktion

Syftet med civilingenjören i fysisk metallurgi är att utveckla en examen med avancerade förmågor i lämpliga analytiska och forskningsmässiga färdigheter som är relevanta för ingenjörsdesign och syntes, för att lösa tekniska problem i samhället i stort. Ett av huvudmålen med detta program är att utveckla en avancerad förmåga att bedriva forskning självständigt och som sådan främja ett livslångt lärande. Programmet syftar också till att avslöja miljöfrågor inom teknik, tillsammans med erkännande av andra discipliners roll inom teknik. Ingenjörer som arbetar i den offentliga såväl som den privata sektorn och yrkesverksamma med intresse för ingenjörsforskning kommer att finna programmet mycket fördelaktigt.

Anledningar till att studera vid UJ

  • UJ erbjuder inte bara ett speciellt program som kallas First Year Experience för att hjälpa eleverna att orientera under det första året, utan vi erbjuder också en Senior Student Experience som riktar eleverna mot arbetsplatsen!
  • Ta chansen att delta i en mängd olika sporter och träna tillsammans med Olympians och Paralympians på toppmoderna banor, banor och fält, eller bara håll dig i form genom att gå med i ett av gymmen på vart och ett av våra fyra campus.
  • Bli en del av ett ungt, levande och smidigt universitet som enkelt reflekterar och anpassar sig till vårt lands ambitioner, samtidigt som det behåller global relevans genom många internationella partnerskap.
  • 178 Internationellt respekterade och accepterade kvalifikationer.
  • Gå med i ett universitet som bryr sig tillräckligt för att ha samlat in över R300 miljoner sedan början av 2016 för att stödja Missing Middle Campaign. UJ ser också till att mer än 6 000 behövande studenter får två hälsosamma måltider per dag.
  • Studera i den pulserande guldstaden – Sydafrikas ekonomiska nav. Gå med i en pulserande, kosmopolitisk, progressiv grupp studenter och akademiker på väg att ombilda framtiden!
  • UJ erbjuder en fantastisk upplevelse på campus oavsett om du bor i ett av UJ:s bostäder, tillhör ett daghem eller om du bara vill umgås på studentcentra på alla campus.
  • Vi garanterar hälsa, säkerhet och säkerhet för alla våra studenter genom våra egna hälsotjänster på campus och UJ Protection Services.
  • Visste du att under de första fem åren av UJ:s existens fördubblade det sin riktade forskningsresultat och fortsätter att slå rekord än i dag!

Antagningar

Programresultat

Om skolan

Frågor