Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Introduktion

Det University of Lincoln är hem för ett växande samhälle av studenter från hela världen och vi är mycket glada över att du funderar på att gå med oss.

Sedan Hennes Majestät Drottningen öppnade den första University of Lincoln byggnaden på Brayford Pool Campus har vi välkomnat mer än 90 000 studenter från hela 135 länder. Idag är vi listade i världens 150 bästa universitet i Times Higher Education's (THE) Young University Rankings 2020 och utsågs också till årets moderna universitet i The Times och Sunday Times Good University Guide 2021.

Vid University of Lincoln, vi sätter eleverna i hjärtat av allt vi gör. Vi har rykte om innovativ undervisning och tilldelades en femstjärnig poäng totalt i QS Stars betyg 2020 och tilldelades guld, högsta möjliga standard, i det nationella Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Ett bra läge

Som student vid University of Lincoln, du kommer att bo i en av Europas stora historiska städer,

med en historia som går tillbaka så långt som 300 f.Kr. Vid sidan av rester från Lincolns romerska arv, staden är också hem för ett antal historiska byggnader och landmärken, inklusive Lincoln Cathedral som byggdes 1072 och var en gång den högsta byggnaden i världen. Staden är också hem till Lincoln Castle som har vakat över stadens silhuett i nästan 1000 år.

Lincoln är en fantastisk plats att bo, studera och arbeta och utsågs till en av Storbritanniens 20 bästa städer 2017 av The Telegraph. År 2016 utsågs Lincoln också till den vänligaste platsen i Storbritannien av Edenprojektets Big Lunch-program och de som bor här. På senare tid utsågs Lincoln till en av de mest prisvärda studentstäderna i Storbritannien, enligt The Times Good University Guide 2020.

Du kanske inte tror att du känner länet Lincolnshire, men våra invånare har hjälpt till att forma historien utanför dess gränser. Som ett exempel föddes den kända fysikern och matematikern Sir Isaac Newton i byn Lincolnshire Woolsthorpe-by-Colsterworth 1642. Lincolnshire var också födelseplatsen för Storbritanniens första kvinnliga premiärminister, Margaret Thatcher, och poeten Alfred Tennysons hem.

Med mer än 2 000 års historia har staden Lincoln använts som filmplats i ett antal periodiska tv-serier och filmer inklusive Downton Abbey, Da Vinci-koden och Kungen.

Vad är 160797_160654_Studying3.jpg

Förbereder dig för din framtida karriär

Arbetsgivare letar alltmer efter individer som kan göra skillnad på dagens globala arbetsplats. Som student på University of Lincoln, Vi strävar efter att förbereda dig för din framtida karriär genom att ge dig en rad möjligheter att engagera dig i branschen och utveckla karriärklara färdigheter. Universitetet är stolt över att ha utvecklat innovativa partnerskap med en rad organisationer, ge studenterna förbättrade möjligheter till arbetslivserfarenhet, nätverkande, och tillgång till de senaste branschtrenderna.

Ett av de bästa sätten för dig att visa en arbetsgivare att du är rätt person för jobbet är att ha ett CV som innehåller verklig erfarenhet tillsammans med dina akademiska prestationer. Vid University of Lincoln, Vi erbjuder en rad möjligheter som hjälper dig att utveckla de färdigheter och kvaliteter som arbetsgivare alltmer letar efter. Som ett exempel, ett antal av våra grundutbildningar och forskarutbildningar ger möjlighet att ansöka om att delta i en branschpraktik eller ett projekt. Det kan också finnas möjligheter att höra från gästtalare och delta i studiebesök för att hjälpa dig att bredda din kunskap. För att ta reda på mer, besök programsidorna på vår webbplats.

Våra kurser har fått internationellt erkännande med jordbruk på Lincoln rankad i topp 250 i världen i QS World University Rankings 2020, medan datavetenskap och utbildning rankas bland de 250 bästa i världen i Times Higher Education (THE) World University Rankings 2021.

Vi vill att studenter ska engagera sig i initiativ som vår Student Managed Investment Fund, och dra nytta av fördelarna med våra länkar till företag som Siemens och Reuters. Vi har Bloomberg Terminals på campus, gör det möjligt för affärsstudenter och personal att övervaka och analysera realtidsfinansmarknadsdata, tillsammans med laboratorier, föreläsningsteatrar och seminarierum

En fantastisk studentupplevelse

Vår studentkår (HANS) kan hjälpa dig att göra din tid på Lincoln till en verkligt oförglömlig upplevelse.

Drivs av studentledare, SU erbjuder en rad möjligheter och stöd för medlemmar i vårt studentsamhälle samtidigt som de representerar dina akademiska intressen.

Att gå med i en klubb eller ett samhälle kan vara ett bra sätt att få nya vänner, skapa obligationer som kan hålla livet ut. SU erbjuder traditionellt mer än 100 olika idrottsföreningar och föreningar som alla kan gå med i. De sträcker sig från akademiska grupper som datavetenskap och lagföreningar till mindre traditionella klubbar som Harry Potter och Pokemon Go Societies.

Vid sidan av det är fascinerande historia och landsbygd, länet Lincolnshire är känt för regional mat som Lincolnshire korv, och det finns mycket att se och göra, med landsbygdspromenader i Lincolnshire Wolds och resor till den brittiska kusten vid Cleethorpes och Skegness i närheten.

Upptäck Lincoln var du än är i världen

Våra webbseminarier, ämnesmästarkurser, frågor och svar sessioner, och studentpanelsamtal är ett utmärkt sätt att upptäcka hur det är att leva och studera på University of Lincoln.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

Platser
  • Lincoln

    Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

    Frågor