Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

Introduktion

Introduktion

Välkommen till University of Liverpool Online Programmes .

Våra forskarutbildningsprogram ger en prisvärd och bekväm väg för att främja ditt lärande och framsteg i din karriär. Du kommer att få en högt ansedd kvalifikation från ett prestigefyllt brittiskt universitet och en medlem av Russell Group, en grupp av 24 forskningsledda brittiska universitet som har åtagit sig att upprätthålla högsta möjliga standard för forskning och utbildning.

Porträtt av en koncentrerad mogen affärskvinna som arbetar på en bärbar dator medan du sitter vid bordet hemma
Photo by Dean Drobot / Shutterstock

Varför studera med University of Liverpool Online Programmes

Alla våra program har utformats speciellt för onlineinlärning. Undervisning och bedömningar levereras flexibelt genom vår toppmoderna lärplattform, vilket ger dig tillgång till alla resurser och stöd som krävs för att slutföra dina studier online. Efter framgångsrikt slutförande av ditt program kommer du att bli inbjuden att ta examen vid University of Liverpools vackra campus i nordvästra England.

Om oss

University of Liverpool har erbjudit onlineprogram sedan 2000. Vi är erkända som en av Europas ledande leverantörer av helt online forskarutbildningar. Med fokus på karriärutveckling och globalt samarbete är våra program designade för ambitiösa yrkesverksamma med flera års erfarenhet på jobbet, som vill skaffa sig en prestigefylld kvalifikation utan att kompromissa med sina befintliga åtaganden.

Närbild ovanifrån av afrikansk amerikansk ung man som skriver textmeddelanden på det moderna tangentbordet för bärbar dator, biracial manlig anställd sitter vid skrivbordet och arbetar på datorn, konsulterar klient eller studerar online, teknikkoncept
Photo by fizkes / Shutterstock

Rabatter och stipendier

En forskarutbildning är en stor investering i din framtid. För att hjälpa dig på vägen är vi glada över att kunna erbjuda en rad rabatter på studieavgifter och stipendier för onlinestudenter.

Platser

  • Liverpool

    Liverpool, Storbritannien

    Frågor