Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University Of Montana Western

University Of Montana Western

University Of Montana Western

Introduktion

Montana Western grundades 1893 och är en institution som är engagerad i undervisning, lärande och studenters framgång.

För att främja detta åtagande designade vår fakultet och personal Experience One, ett utbildningsprogram som är unikt inom offentlig högre utbildning. Studenter här tar en kurs i taget, så att de inte bara kan fokusera på ett enda utforskningsområde utan att engagera sig i verklig, praktisk lärande.

Våra prisbelönta fakultetsmedlemmar fokuserar på en grupp studenter åt gången, inklusive ofta lärandeupplevelser i samhället, affärsplatser, nationalparker, fält och strömmar. Våra engagerade medarbetare ser till att studenter från Montana Western får vägledning och stöd från första dagen.

Resultaten, mer än ett decennium efter att Experience One skapades, är extraordinära. Studenter vid Montana Western avslutar vad de börjar. Vi leder staten när det gäller tillväxten av inskrivningar, andelen genomförda kurser, antal grader, till och med den genomsnittliga kreditbelastningen som studenter tar. Allt detta ger upp till färre bortkastade timmar, färre bortkastade dollar och större inlärning. Våra akademiker är mycket konkurrenskraftiga, oavsett om de går in på arbetsmarknaden eller bedriver doktorander.

Allt detta sker i en extraordinär miljö, den charmiga och livliga staden Dillon, som är omgiven av de vackra bergskedjorna och dalarna i sydvästra Montana och på västra kanten av Greater Yellowstone-ekosystemet.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Dillon

    South Atlantic Street,710, 59725, Dillon

    Frågor