Keystone logo
University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

Introduktion

Byggt över 8 århundraden av akademisk och vetenskaplig tradition, erbjuder University of Montpellier ( UM ) akademiska och forskningsstandarder allt för att möta dagens utbildningsbehov och utföra banbrytande forskning.

Avancerad forskning vid universitetet i Montpellier drar nytta av över tjugo högteknologiska plattformar och genererar värde genom att skapa nära band med företag på Montpellier och den regionala webbplatsen. Dessa plattformar erbjuder toppmodern teknikutrustning och erbjuder konkurrenskraftiga tjänster av hög kvalitet.

Med 250 magisterprogram, 150 kandidatexamen (inklusive yrkesutbildning) och 55 nationella examensbevis inom hälsorelaterade studier är University of Montpelliers utbildningserbjudande brett och sträcker sig från teknik och vetenskap till biologi och kemi, till statsvetenskap, jordbruksmiljö, företagsvetenskap, juridik och ekonomi.

I en ständigt föränderlig värld av utvecklad kunskapsapplikation har studenter som väljer att studera vid University of Montpellier en möjlighet att bygga ett utbildningsprojekt och träna för morgondagens jobb. Med MUSE-stöd och bidrag stöder University of Montpellier akademisk innovation och spetskompetens för utbildningsprogram anpassade till internationella standarder.

University of Montpellier är aktivt involverad med viktiga strategiska partners över hela världen via många samarbetsavtal, några inklusive utbytesprogram. Syftet med dessa avtal är att främja akademisk rörlighet och stärka pedagogiskt och vetenskapligt samarbete.

Campus University of Montpellier består av fyra huvudcampus i Montpellier och nås med kollektivtrafik. Med många tjänster och bekvämligheter, inklusive idrottsanläggningar som finns i närheten, njuter studenterna av optimala studie- och arbetsförhållanden i en växande, dynamisk och solbad europeisk metropol som ligger i södra Frankrike.

Platser

  • Montpellier

    163 rue Auguste Broussonnet – 34 090 Montpellier, 34090, Montpellier

    Frågor