Keystone logo
University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

Introduktion

Grundades 1951, är University of Mount Olive en privat institution har sina rötter i humaniora med att definiera kristna värderingar. Universitetet är regionalt ackrediterade av Southern Association of Högskolor och skolor kommissionen på högskolar (SACSCOC).

Som ett regionalt ackrediterade, tro-baserade, privat institution, University of Mount Olive skapar en miljö för människor att uppnå maximal framgång, placera prioriteringar studenter framför allt annat. Engagerade lärare, engagerade studenter och små klasserna är komponenter i deras helhets inlärning för att främja personlig och professionell utveckling.

Accreditation

University of Mount Olive är ackrediterat av Southern Association of Högskolor och skolor kommissionen på högskolar att tilldela intresse, studentexamen och masterexamen. Kontakta kommissionen på högskolar på 1866 sydliga Lane, Decatur, Georgia 30.033-4097 eller ring 404-679-4500 för frågor om ackreditering av universitetet i Mount Olive.

Icke-diskriminering Regler: The University of Mount Olive inte diskriminera på grund av ras, kön, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, ålder eller handikapp i förvaltningen av sin personal och utbildningspolitik. Det medger alla kvalificerade studenter av alla ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung till alla de rättigheter, privilegier, program och aktiviteter i allmänhet beviljas eller görs tillgängliga för studenter.

Platser

  • Mount Olive

    634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

    Frågor