Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas College of Education

University of Nevada, Las Vegas College of Education

University of Nevada, Las Vegas College of Education

Introduktion

College of Education har till uppgift att uppnå framträdande lokalt, nationellt och internationellt som en ledande källa till betydande kunskap och innovativa modeller för att informera och påverka politik, praxis och forskning.

Strategisk plan

College of Education arbetar för närvarande med strategisk planering för att anpassa sitt uppdrag till UNLVs Tier 1-status.

En unik inlärningsmiljö

Som en del av ett kulturellt skiftande samhälle och inom ett av de största skolområdena i USA erbjuder College of Education vid UNLV sina studenter en unik inlärningsmiljö med direkt förberedelse i PK-16 och andra samhällsinställningar.

Högskolan består av fyra akademiska avdelningar som erbjuder grund-, magister-, doktorand- och certifikatprogram:

• Rådgivarutbildning, mänskliga tjänster och skolpsykologi

• Tidig barndom, flerspråkig och specialundervisning

• Pedagogisk psykologi och högre utbildning

• Undervisa och lära

Sammantaget är dessa program i tidig barndomsutbildning, grundutbildning, gymnasial utbildning, specialundervisning, engelskspråkigt lärande, klinisk psykisk hälsorådgivning, skolrådgivning, skolpsykologi, utbildningspolitik och ledarskap, högre utbildning, lärande och teknik, läroplan och instruktion, och lärarutbildning.

En inkluderande inlärningsmiljö

Högskolan är engagerad i att skapa en inkluderande inlärningsmiljö som värderar och främjar mångfald. Integrerat i denna vision är ett engagemang för att vara en ledande högskola för utbildning som tjänar vårt dynamiska och expanderande samhälle, staten, regionen och nationen.

Platser

  • 4505

    4505, Amerikas förenta stater

    Frågor