Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

Introduktion

Att vara student i konst betyder att öka din fysiska, intellektuella och kulturella medvetenhet. UNLV: s konstprogram förbereder eleverna för yrkeskarriärer genom att hjälpa dem att finslipa och göra sina talanger perfekta. Ett brett utbud av campusplatser, inklusive teatrar, performance hallar, studior och ett arkitektoniskt bibliotek, är tillgängliga för studenter när de bedriver sina passioner. Vårt artist-in-residence-program tar framstående skapare till UNLV. Det tar dem också in i klassrummet.

College of Fine Arts erbjuder i genomsnitt 4,4 offentliga föreställningar och utställningar per vecka under läsåret. Dessa evenemang varierar från professionella presentationer som New York Philharmonic och American Ballet Theatre till konserter som presenteras av lärare och studenter, föreläsningar som erbjuds av framstående konstnärer / författare / kritiker som Seamus Heaney, utställningar av studentarbeten i gallerier och UNLV Film Series.

College of Fine Arts, en kreativ koppling förankrad i den livliga och mångsidiga kulturen i Las Vegas, lanserar djärvt visionärer som förvandlar det globala samhället genom samarbete, stipendier och innovation.

På UNLV belyser vi konstens kraft bland fantastiska framsteg inom vetenskap och teknik. Genom att göra det skapar vi en global destination i spetsen för att transformera konst och design. För att åstadkomma detta uppmuntrar vi byråer, uppfinningsrikedom, problemlösning och stort tänkande hos våra studenter, lärare och personal. Vi gör utbildning relevant genom läroplaner och effektiva lärandemål. Vi är passionerade och medkännande, principiella och stödjande, glada och snälla. Vi tror på inkludering, uppfinning, transformation, engagemang och noggrannhet. Dessa viktiga principer ligger till grund för alla våra ansträngningar och vägleder oss för att uppfylla vårt uppdrag.

Platser

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Frågor