Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

Introduktion

Howard R. Hughes College of Engineering erbjuder kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen till mer än 2000 studenter på nio institutioner.

Med mer än 70 heltidsanställda har högskolan skapat en väl avrundad läroplan genom att kombinera praktisk och empirisk kunskap med matematiska och vetenskapliga grundläggande principer och principer, vilket ger en solid grund för en framgångsrik karriär inom teknik och datavetenskap.

Områden för teknik och datavetenskap som omfattas av högskolans uppdrag är: Civil- och miljöteknik, Datavetenskap, Elektroteknik och maskinteknik. Grundutbildning och forskarutbildningsprogram inom dessa områden ger anställda till den lokala och regionala industrin. Några av dessa studenter får möjlighet att bli innovatörer och entreprenörer på grund av sin utbildning och utbildning på högskolan. Dessutom tjänar examensprogrammen inom underhållningsteknik och byggledning förvaltningens unika lokala behov.

Forskning och utveckling

Våra forskarutbildningar trivs på grund av finansierad forskning. De utbildar inte bara våra akademiker till innovatörer utan leder också till innovationer som kan vara en inkomstkälla för universitetet och lokal ekonomisk diversifiering.

Service

Den utbildning och kunskap som våra studenter förmedlar förbereder dem för service till lokala industrier och samhälle. Studenter, lärare och personal deltar i en mängd olika serviceaktiviteter för samhället och yrket.

Platser

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Frågor