Keystone logo
University of New Orleans Executive Master Of Health Care Management
University of New Orleans

Executive Master Of Health Care Management

0 Months

Request teaching languages

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Hur vet du om det verkställande MSHCM programmet är rätt för dig?

FN verkställande MSHCM

Tyngdpunkten i detta program är ledningen inom vårdsektorn industrin, som kan inkludera sjukhus administration, institutionsledningen och praxis förvaltning, bland andra karriärvägar. Det är ett företag herres där traditionella verksamhet funktioner används för att analysera situationer inom hälso-och sjukvården inställning. Det primära målet med detta program är att lära vårdpersonal graduate-nivå affärsapplikationer och utvidga sin professionella utveckling.

Som jämförelse kan en Master of Public Health och en mästare för administration av hälso innefattar eller kan domineras av företag kurser, men att dessa examensbevis är inte beviljas av handelshögskolor. University of New Orleans, som är ackrediterat av den södra Association of Högskolor och skola, har det enda programmet i staten erbjudits genom ett AACSB (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business) som är ackrediterat Business School.MSHCM vs MBA

Skillnaden mellan en Master of Science i Health Care Management (MSHCM eller EMSHCM) och en Master of Business Administration (MBA eller EMBA) är att MSHCM lär funktionella affärsområden med fokus på förvaltning av verksamheten inom hälso-industrin , medan har MBA djupare inom vissa ämnesområden och anses vara mer av en generalist examen. Företagare och förvaltare av stora organisationer kanske fundera på MBA-programmet som ett alternativ.

En av de viktigaste aspekterna av den verkställande MSHCM är laget fokus. Eleverna formas till små arbetsgrupper, som förblir tillsammans under hela programmet. Den lilla gruppen format är viktigt att eleverna eftersom de skapar sociala och akademiskt stöd för sina medlemmar. Grupperna är också viktiga felsäkert anordningar för upptagen chefer vars arbetsbelastning variera kraftigt. Gruppens medlemmar kommer ständigt "avvägning" deras styrkor och svagheter. På grund av det ömsesidiga beroendet på gruppmedlemmar, uppmuntras eleverna att vara säker på sitt åtagande att tjäna en magisterexamen genom denna intensiva program.


Kvalitet och effektivitet

Programmet är uppbyggt för att ge ett kvalitetsprogram och samtidigt undvika betydande avbrott i det dagliga arbetet ansvar. UNO: s Department of Executive Education strävar efter att göra MSHMC bekvämt för, mottaglig för, och som stöder studenter och samtidigt behålla en fokus på kvalitet. Detta uppnås genom att hålla lektioner på alternerande helger och att ge de studerande en oöverträffad nivå av service. Genom att hjälpa elever med administrativa uppgifter, gratis vi mer tid för våra studenter att koncentrera sig på vad som är viktigt - deras utbildning.


Klassrumsmiljö

Den verkställande MSHCM lektioner hålls på Mercy campus Memorial Medical Center, en del av Tenet Healthsystem. Denna miljö används för att dra fördel av möjligheter till lärande inom vårdinrättning. Klassrummet är utrustad med bekvämt boende och tekniskt avancerade pedagogiska hjälpmedel som finns till fakulteten.

Studenterna har tillgång till en state-of-the-art datasalen ligger i UNO's College of Business på Lakefront Campus. Vissa kurser ges på dessa anläggningar, ge eleverna exponering för aktuell tekniska tillämpningar.


English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MSc Global Health Management
    • Online
  • Civilingenjör i Health Care Management
    • Klaipėda, Litauen
  • Master i hälsopsykologi
    • Rotterdam, Nederländerna