Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Niagara Falls Canada

University of Niagara Falls Canada

University of Niagara Falls Canada

Introduktion

Världen behöver digitala ledare

University of Niagara Falls Canada (UNF) är en innovativ och digitalt orienterad institution som förbereder akademiker för ledarskap i en digital värld.

Våra grund- och forskarutbildningsprogram är noggrant utformade för att anpassa sig till de ständigt föränderliga behoven hos dagens och framtidens globala arbetsstyrka. Vårt fokus ligger inte bara på att utrusta eleverna med förmågan att navigera i den digitala tidsålderns krångligheter utan också på att ge dem möjligheterna, expertis och visioner för att bli arkitekter för dess öde. Vår transformativa metodik kretsar kring att fostra eleverna att odla ett "digitalt mindset", som omfattar följande element:

Growth Mindset

En framåtblickande, samarbetsvillig och anpassningsbar inställning till tänkande och lärande som förbereder individer för framtiden.

Digital flyt

En uppsättning färdigheter och kunskaper som omfattar teknisk expertis, etiska värderingar och effektiv kommunikation.

På UNF kan du förvänta dig att:

 • Omfamna innovativa metoder för att göra saker.
 • Samarbeta och arbeta effektivt i en teammiljö.
 • Lär dig i små klassmiljöer som värdesätter mångfald av idéer.
 • Analysera komplexa data, identifiera insikter och kommunicera dina resultat genom visualiseringar.
 • Arbeta med den mest avancerade tekniken som används inom olika branscher.
 • Delta i uppslukande möjligheter som främjar interaktivt och upplevelsebaserat lärande.

Varför välja UNF?

 • Fem innovativa program utformade kring relevanta karriärresultat
 • Tre kursleveransmetoder: personligen, hybrid och online
 • Nummer ett turistmål i Kanada: Niagarafallen

Innovativa program utformade för karriärer i en digital värld

UNF designar program med karriärresultat i åtanke. I samarbete med industri- och regeringsledare överbryggar vi klyftor i arbetsstyrkan och ger dig fokuserad utbildning idag för din karriär i morgon.

Toppmoderna utrymmen och teknik

Vårt helt nya campus har otroliga utrymmen för studier, nätverk och samarbete. Campus har utformats specifikt för att tillgodose våra distinkta program, så alla verktyg och resurser som behövs för att avancera dina studier, och så småningom din karriär, är till hands.

Bor i Kanadas främsta turistdestination

Niagarafallen lockar miljontals besökare från hela världen varje år för att bevittna fallens majestät och njuta av oöverträffade underhållningsalternativ. Som student i hjärtat av centrala Niagara Falls, kommer alla bekvämligheter du kan förvänta dig från ett livligt turistcenter att finnas utanför dörren. För att inte tala om alla attraktionerna i de omgivande områdena, inklusive Kanadas främsta vinregion, otaliga utomhusaktiviteter, stränder och mer.

En fakultet som trivs med din framgång

Vår innovativa och passionerade fakultet i världsklass kommer att stödja dig genom din akademiska resa. Med lång branscherfarenhet kommer de att prioritera din framgång och guida dig mot en meningsfull karriär.

Flexibilitet

Våra program levereras över flera terminer årligen, vilket gör att beslutsamma studenter kan slutföra sina examina i en snabbare takt. Detta kan minska längden på dina akademiska studier och påskynda starten på din karriär. Om du har tidigare universitetspoäng godkända av UNF kan du vara berättigad till ett ännu snabbare slutförande av ditt program.

stipendier

UNF är dedikerade till att hjälpa dig genom en mängd olika inträdespriser och akademiska stipendier. Vi strävar efter att locka studenter som är redo att ta till sig den unika möjligheten att gå med i ett av våra innovativa program och som är angelägna om att bidra till tillväxten av vårt livliga samhälle.

Stipendier och finansiering

Kontoret för registratorn har dedikerat över 5 miljoner dollar i stipendier, utmärkelser och ekonomiskt stöd till doktorander och studenter. Som en institution tror University of Niagara Falls Canada på att göra högkvalitativ högre utbildning så tillgänglig som möjligt och investeras i att utveckla framtiden med karriärklara examina. Priser erbjuds baserat på registrering och akademiska kriterier och är indelade i två kategorier, "Entré" och "Akademiskt." Du kan kvalificera dig för flera utmärkelser men du kan bara få en utmärkelse per kategori.

Platser

 • Niagara Falls

  4342 Queen St, Niagara Falls, ON L2E 7J7, Canada, L2E 7J7, Niagara Falls

  Frågor