Keystone logo
University of North Alabama

University of North Alabama

University of North Alabama

Introduktion

College of Education and Human Sciences erbjuder en mängd olika program inklusive rådgivarutbildning, förskoleundervisning, grundutbildning, instruktionsledarskap, gymnasieutbildning, specialundervisning, lärarledarskap, träningsvetenskap, sport- och rekreationshantering och mer. Det finns cirka 1100 grundstudenter och cirka 400 doktorander inskrivna på College of Education and Human Sciences som studerar från ett av 27 grundprogram och 28 forskarutbildningar.

College of Education and Human Sciences utvecklar snabbt ett rykte för innovativa utövare och forskare. Human Performance Lab vid Institutionen för hälsa, kroppsövning och rekreation, Kilby Laboratory School och Education Research and Inservice Center ger unika möjligheter för grundforskning och forskarutbildning i College of Education and Human Sciences. Våra samarbetspartners samarbetar med oss för att ta itu med de problem som våra samhällen står inför och tillämpa vår forskning för att stödja ett bättre liv för individerna i de samhällen vi tjänar.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Florence

    Harrison Plaza,1, 35632, Florence

    Frågor