Keystone logo
University of Northern California

University of Northern California

University of Northern California

Introduktion

UNCFoundation är dedikerat till utvecklingen av socialt gynnsam forskning, utbildning och förespråkande genom implementering av hård och mjuk teknik. Både hård och mjuk teknik är ett sociokulturellt fenomen som används för att lösa samhällsproblem och ge fördelaktiga resultat för mänskligheten.

Hard Technologies fokuserar på de färdigheter, verktyg och innovationer som används av människor för att förändra, anpassa och påverka naturen till stöd för människors hälsa, social harmoni och global ekologi.

Mjuk teknik handlar om mänskliga och sociala faktorer som underlättar mänsklig flexibilitet, uppmuntrar mänskliga initiativ och betonar mänskliga behov genom forskning och utbildning.

UNC-stiftelsen stöder mjuk teknik som är dedikerad till att tillhandahålla ett samarbetscentrum för innovativ forskning och förespråkande inom livsstil, hälsa och motståndskraft för individer och samhällen.

Enhancement of Community and Individual Resilience, som fungerar som ett gemensamt samarbete med LifeWiseU och LiveLifeResources. Programmen främjar forskning och förespråkande för att bemyndiga människor och samhällen att bli mer motståndskraftiga genom integrerande tillvägagångssätt för mat, näring och livsstilsvälbefinnande.

Platser

 • Petaluma

  Southpoint Boulevard,1304, 94954, Petaluma

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor