Keystone logo
University of Northern Virginia

University of Northern Virginia

University of Northern Virginia

Introduktion

Oavsett om du försöker förbättra din karriärpotential eller berika ditt liv genom utbildning är University of Northern Virginia det rätta valet för dig. Från det ögonblick du går på campus är din framgång vårt mål och vi kommer att arbeta med dig för att få det att hända.

Idag kommer samtalet från en värld som har upplevt en explosion av kunskap. Som en institution för högre utbildning är UNVA engagerad i att upptäcka och överföra kunskap.

Medan det akademiska programmet är rigoröst kommer studenterna att hitta enormt stöd från professorer. På UNVA är professorer fokuserade på att undervisa och använda forskning som ett verktyg för att visa begrepp i handling.

När du läser igenom universitetskatalogen hittar du fullständig information om universitetets program, kurser, krav och policyer. Du hittar information om universitetets övriga tjänster för studenter: rådgivning, biblioteks- och medietjänster, handledningstjänster, hälsovårdstjänster och specialtjänster för studenter med funktionsnedsättning, för att bara nämna några. Universitetsrådgivarna kommer att svara på alla frågor du har om program och tjänster och hjälper dig att göra dina utbildningsplaner.

Återigen är vi dedikerade till att göra din UNVA-upplevelse en minnesvärd och givande upplevelse och att hjälpa dig att få en produktiv och trevlig upplevelse för att förverkliga dina pedagogiska mål. Kom ihåg att din framgång är vår framgång. Vi ser fram emot att presentera ditt diplom.

Platser

  • Annandale

    Little River Turnpike,7535, 22003, Annandale

    Frågor