Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Northwestern Ohio

University of Northwestern Ohio

University of Northwestern Ohio

Introduktion

Grundläggande information

 • Grundat: 1920
 • Klassstorlek: Max 20 studenter per klass
 • Plats: Lima, OH
 • Ackreditering: UNOH är ackrediterat av ackrediteringsrådet för affärsskolor och program och regionalt ackrediterat av Higher Learning Commission. UNOH är också medlem i North Central Association of Colleges and Schools och har behörighet att erbjuda online MBA-program av Ohio State Board of Regents.

Om UNOH

University of Northwestern Ohio är en företagande, privat, ideell institution som grundades 1920. Det finns fem högskolor inom universitetet: College of Applied Technologies, College of Business, College of Health Professions, College of Occupational Professions and Graduate Universitetsbeviljande Associate, Baccalaureate och Master Degree

UNOH är ett bostadscampus beläget i Lima, Ohio, ett Midwestern-samhälle på I-75 och ligger på 200 tunnland. Universitetet är känt över hela världen som ledande inom fordonsindustrin, dieselindustrin och högpresterande industrier, men erbjuder också över 50-graders program inom affärs-, hälso-, marknadsförings-, informationsteknologi och många andra studierektorer. På UNOH kommer du inte bara vara ett nummer. Det är fokus på små klassstorlekar som gör det möjligt för studenter och professorer mer en till en gång. Kandidater kommer att lämna UNOH väl förberedda för en karriär inom det valda området.

Plats

UNOH är beläget på 200 hektar beläget bland lugna säkra kvarter i Lima, Ohio (befolkning 38 339). Denna plats ger snabb åtkomst till stora motorvägar (I-75) och tillståndsvägar (SR 309, SR81, SR117). Lima erbjuder studenter en liten stadsatmosfär med en mängd familjeägda och nationella livsmedelskedjor samt många unika butiker, museer och parker. Det finns också ett köpcentrum mindre än en minut från campus. UNOH ligger bara 1,5 timmar från Toledo, Dayton och Columbus, Ohio och Fort Wayne, Indiana. På mindre än en dags bilresa kan du nå Chicago, Illinois; Cleveland, Ohio; Detroit, Michigan; och Louisville, Kentucky.

Hus på campus

Att bo på campus ger studenter en chans att träffa andra racers och utveckla långvariga vänskap. Att bo på campus är bekvämt eftersom eleverna bor nära klasser och andra bekvämligheter på campus som studenterna äter maträtt, bibliotek och inomhusidrottsanläggning. Det finns fyra sovsalgemenskaper på campus: College Park, Northwestern Park, Sherwood Park och Racers Village. Alla sovsalar är lägenhetsstil vilket innebär att varje sovsal har mellan två och fyra sovrum och ger studenter ett gott pentry, anslutande matplats och ett bekvämt gemensamt område. Livsmedelsbutiker, banker, köpcentra och restauranger ligger alla inom gångavstånd från campus.

Friidrott

UNOH tävlar i NAIA Wolverine Hoosier Athletic Conference (WHAC). Det finns 14 idrottslag på campus: Herr- och kvinnobasket (div. II), golf, bowling, tennis, fotboll, kvinnors volleyboll, herrbasket, kvinnors softboll och motorsport. Momentet är maskot för UNOH Racers och skolfärgerna är rödbruna, svarta och vita.

Studentliv

Alla på UNOH vill att du ska vara social, träffa vänner och ha det ont! Racers Station, som ligger längs kabelvägen, är ett bra ställe att umgås om du behöver en paus från att studera eller bara vill komma ut från sovsalarna. På Racers Station kan du delta i triviakväll, karaoke, dans, komedikvällar, videospel och poolturneringar. Det finns också en mängd andra studentaktiviteter som äger rum över hela campus som Mud Volleyballturneringar, Oktoberfest, Dorm Block-fester, skumpartier, välkomstveckafestiviteter och så mycket mer! Intramuralidrott är också en växande del av studentlivet på UNOH med ligor i kickboll, dodgeball, fotboll, sandvolleyboll och basket.

Inomhus Athletic Complex

Är du redo att bryta svett? UNOH Indoor Athletic Complex, eller IAC, är en enorm anläggning som är öppen 7 dagar i veckan för alla nuvarande UNOH-studenter gratis. IAC är hem för nästan alla typer av träningsutrustning du kan tänka dig. Studenter kan använda träningsutrymmet på bottenvåningen eller använda ett av gymmen för att ta nästan 60 klasser på begäran. Det finns mer än 40 Precor cardio-maskiner, över 40 Precor-styrka maskiner, fria vikter och studentkläder. Du kan till och med pröva dig när du erövrar UNOH-klippmuren. Du hittar Athletic-komplexet ett utmärkt ställe att stressa av och träffa nya vänner på campus.

UNOH Event Center

Det 25 000 kvadratmeter stora evenemangscentret är uppdelat i fyra unika utrymmen med fullservic catering. Varje dynamiskt utrymme har sina egna speciella bekvämligheter som rymmer alla evenemang du har i åtanke. Den offentliga, mångsidiga anläggningen året runt är utformad för att vara värd för en mängd lokala, regionala och nationella evenemang och aktiviteter.

Uppdragsbeskrivning

University of Northwestern Ohio är en entreprenöriell, ideell institution för högre utbildning, som förbereder studenter för karriär och produktivt medborgarskap som omfattar näringsliv, professionella, företags och tekniska samhällen genom att tillhandahålla kvalitetsutbildning som svar på behoven och ambitioner från våra beståndsdelar.

Syn

 • Universitetet kommer att utvecklas enligt sin entreprenörsanda.
 • Universitetet kommer att sträva efter kvalitet och excellens genom att förbättra ackrediteringar och certifieringar som ger universitetet nationellt erkännande och prestige.
 • Universitetet kommer att utvärdera och mäta studenternas akademiska prestationer och dess institutionella effektivitet, samtidigt som resultaten kopplas till ständig förbättring och dedicering av resurser.
 • Universitetet kommer att erbjuda en diversifierad läroplan för program värderade av arbetsgivare som levereras i format som uppfyller studenternas behov.
 • Universitetet kommer att växa på ett sätt som uppmuntrar och stöder en mångfaldig campusbefolkning.
 • Universitetet kommer kontinuerligt att locka, behålla och uppmuntra utvecklingen av en begåvad och kvalificerad universitetsfamilj av anställda.
 • Universitetet kommer att förbättra sin ekonomiska säkerhet och utöka styrkan i sina resurser.
 • Universitetet kommer aggressivt att driva studentkroppstillväxt.
 • Universitetsområdet kommer att bli centrum i samhällslivet med förbättrad estetik, faciliteter och tjänster.
 • Universitetet kommer att dela sina resurser med samarbetspartners och globala partners.
 • Universitetet kommer att överträffa förväntningarna i studenternas tjänst.
 • Universitetet kommer att fortsätta att erbjuda sportprogram.

För att tjäna dessa syften kommer studenter att ta kurser i följande områden:

kommunikationer

Studenter ska utveckla interpersonella, skriftliga och muntliga kommunikationsförmågor samt känna igen icke-verbala ledtrådar.

Studenter ska utveckla kompetenser med att skriva och läsa, för att uttrycka sina egna tankar och förstå andras skrivande.

Kursområden kommer att innehålla sammansättning, såväl som valfria studenter kan välja.

Natur- och fysikaliska vetenskaper

Studenter ska utveckla kunskap om vetenskap och dess tillämpningar för att göra observationer, dra slutsatser och utvärdera vetenskaplig information. Kursområden kommer att omfatta en naturvetenskapskurs och en laboratoriekurs.

Sociala och beteendevetenskaper

Studenterna bör förstå mänskligt beteende på individ- och gruppnivå och undersökningsmetoder som används inom dessa områden. Kursområden kommer att omfatta kommunikation, ekonomi, politik, psykologi och sociologi.

Konst och humaniora

Studenterna bör känna igen värdet av mänsklig erfarenhet och tanke som visas genom konst, filosofi, etik, historia och populärkultur. Kursområden kommer att omfatta litteratur, filosofi, historia, statsvetenskap och populärkultur.

Matematisk dataanalys

Studenterna ska engagera sig i abstrakta och kvantitativa sätt att tänka och lösa problem med hjälp av matematiska operationer och logik. Specifika matematik kurser kommer att bestämmas av programmet.

Universitetsstudier

Eleverna ska utveckla en medvetenhet, förståelse och respekt för en mängd olika kulturer och hur de skiljer sig från sina egna, för att bättre leva och arbeta i en allt mer sammankopplad värld. Studenter kommer att introduceras till olika inlärningstekniker och metoder för att förbättra sina pedagogiska erfarenheter och bidra till framgång på högskolan och därefter. Kurser inkluderar kulturell mångfald och andra berikningsområden.

Studenterna uppnår olika nivåer av studentens inlärningsresultat beroende på graden.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Platser

 • Lima

  North Cable Road,1441, 45805, Lima

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor