Keystone logo
University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

Introduktion

University of Pennsylvania är den äldsta och en av de finaste medicinska skolorna i USA. Penn är rik på tradition och arv och samtidigt alltid i spetsen för ny utveckling och innovationer inom medicinsk utbildning och forskning. Sedan grundandet 1765 har skolan varit en stark närvaro i samhället och är stolt över att utbilda morgondagens ledare inom patientvård, biomedicinsk forskning och medicinsk utbildning.

På Penn är akademisk spetskompetens, liksom medkänsla för de patienter vi är privilegierade att betjäna, stressade. Skicklig medkänsla är verkligen ett kännetecken för Penn-lärande. Perelman School of Medicine vid University of Pennsylvania rankas konsekvent bland de fem bästa i US News och World Reports rankning av forskningsorienterade medicinska skolor.

Vårt uppdrag är att främja kunskap och förbättra hälsan genom forskning, patientvård och utbildning av praktikanter i en inkluderande kultur som omfattar mångfald främjar innovation, stimulerar kritiskt tänkande, stöder livslångt lärande och upprätthåller vårt arv av kompetens.

Platser

  • Philadelphia

    Civic Center Boulevard,3400, 19104, Philadelphia

    Frågor