Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Rio Grande

University of Rio Grande

University of Rio Grande

Introduktion

University of Rio Grande (URG), grundat 1876, är ett självständigt fyraårigt omfattande universitet som erbjuder program som sträcker sig från certifikat till magisterexamen. Tidigare gick många av dess akademiker in i läraryrket. Idag förbereder många sig för karriärer inom affärer och offentliga tjänster samt för läraryrket. Under sin historia har University of Rio Grande (uttalad Rye-oh) ibland varit ett konfessionellt college, ett tvåårigt college, ett självhjälpskollegium och ett fyraårigt college för liberal arts.

Rio Grande Community College (RGCC), som grundades 1974, erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive karriärprogram, associerade examensöverföringsprogram och fortbildningsprogram. Community College förstärker universitetets filosofi och historia att göra meningsfull, prisvärd utbildning och tjänster tillgängliga för alla som kan dra nytta av det.

University of Rio Grande och Rio Grande Community College representerar ett unikt äktenskap mellan offentlig och privat utbildning, mellan karriär- och liberal konstutbildning och mellan yngre och äldre studenter. Samma personal, lärare och faciliteter stöder både det privata universitetet och Community College-programmen. Studenter i Community College-programmen har möjlighet att anmäla sig till kurser och program för fri konst. Studenter i program för fri konst har möjlighet att uppleva kurser och program för karriärutbildning.

Genom ett avtal mellan URG och RGCC kan invånare i Ohio under sina första två år av college arbete dra nytta av undervisningsräntor för offentliga samhällsskolor för att få examen inom konst eller karriärutbildning. Studenter har möjlighet att fortsätta mot en examen på University of Rio Grande eller överföra till en annan institution för att slutföra en fyraårig examen.

Platser

  • Rio Grande

    North College Avenue,218, 45674, Rio Grande

    Frågor