Keystone logo
University Of Rouen

University Of Rouen

University Of Rouen

Introduktion

Med över 30 000 studenter och 40 forskningsenheter spelar University Of Rouen Normandie ( URN ) en ledande roll i Normandys undervisning och forskning. Vi deltar i regionala undervisnings- och forskningskluster och främjar interregionala forskningsaktiviteter genom att utveckla nationellt och internationellt kända vetenskapliga partnerskap. Vi deltar därför i många internationella projekt i partnerskap med över 40 länder.

Som en tvärvetenskaplig institution är University Of Rouen Normandie särskilt hängivet till att göra högre utbildning tillgänglig för alla och främja lokal ekonomisk och social utveckling.

Vi har sju campus i Normandie med totalt 12 fakulteter, institut och skolor.

Ett av University Of Rouen Normandys viktigaste strategiska val har varit att ge vår undervisnings- och forskningsverksamhet en internationell räckvidd. Det är därför vårt kontor för internationella relationer och samarbete har börjat utarbeta och rulla ut en internationaliseringsplan.

Forskning, som främjar kunskap, är en av de två huvudaktiviteterna vid University Of Rouen Normandy. Det går hand i hand med undervisning genom studerandes utbildningskurser och bidrar till högre utbildning och forskningsinstitutioners prestige. Vårt partnerskap med universitetssjukhuset Charles-Nicolle och vårt engagemang för Charles-Nicolle Foundation, som gör det möjligt för sjukhus i Normandie att dra nytta av innovativ forskningsutrustning inom sjukvården, är ett perfekt exempel.

Platser

  • Mont-Saint-Aignan

    Mont-Saint-Aignan, Frankrike

    Frågor