Keystone logo
University of San Diego Professional and Continuing Education

University of San Diego Professional and Continuing Education

University of San Diego Professional and Continuing Education

Introduktion

University of San Diego Division of Professional and Continuing Education (PCE) erbjuder en robust portfölj av kurser och program som behövs av blivande yrkesverksamma som utvecklas som svar på deras professionella utveckling inom affärsverksamhet, utbildning och hälsovård.

PCE vårdar viktiga partnerskap på lokal, nationell och internationell nivå för att bättre tjäna arbetande yrkesverksamma som försöker förbättra eller bygga sin karriär, liksom med sina arbetsgivare för att uppnå sitt högsta värde och potential. Med University of San Diego fakulteter och experter skapar vi utbildningsmöjligheter och program som studenter behöver för att:

 • Förbättra prestanda med nya färdigheter och kunskaper
 • Gå vidare i karriären och öppna dörrar till nya möjligheter
 • Gör en positiv, meningsfull förändring i deras organisationer och samhällen

Uppdraget från University of San Diego

University of San Diego har åtagit sig att främja akademisk spetskompetens, utöka liberal och professionell kunskap, skapa ett mångsidigt och inkluderande samhälle och förbereda ledare dedikerade till etiskt uppförande och medkännande service. Avdelningen för professionell och vidareutbildning delar detta uppdrag genom akademisk uppsökande till vuxna och yrkesstudenter.

värden

Avdelningen för Professional och fortbildning är en smidig och innovativ akademisk organisation åtagit sig att universitets- och samhällspartners på ett sätt som tjänar yrkesverksamma och deras arbetsgivare. Tusentals nuvarande och återkommande studenter och arbetsgivare har litat på PCE för att ge utmärkta utbildningsmöjligheter för deras personliga och professionella tillväxt.

Mångfald till USD

Mångfald, inkludering och social rättvisa till USD

Som en katolsk institution försöker University of San Diego representera mångfalden och skönheten i Guds skapelse som ett sätt att förstå och arbeta för att eliminera orättvisor på vårt campus, i vårt lokala samhälle och runt om i världen. Universitetet har åtagit sig att skapa ett välkomnande, inkluderande och samarbetsvilligt samhälle och värderar studenter, lärare och personal med olika bakgrund och trostraditioner. Som ett universitet som strävar efter akademisk excellens strävar vi efter att inkludera olika perspektiv som ett sätt att maximera den transformativa potentialen i lärande, undervisning och stipendium.

utmärkelser

 • Erkänd som en institution för gemenskapsengagemang av Carnegie Foundation
 • Medlem av Ashokas Changemaker Campus Consortium
 • Rankad av US News & World Report, Business Week och andra

Ackreditering

USD är ackrediterat av Western Association of Schools and Colleges (WASC).

Platser

 • San Diego

  © University of San Diego, 2020 | Professional and Continuing Education 5998 Alcalá Park. San Diego, CA 92110, 92110, San Diego

  • San Diego

   San Diego, Amerikas förenta stater

   Frågor