Keystone logo
University of Saskatchewan, Edwards School of Business

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Introduktion

Vår Mission Statement

Edwards School of Business utvecklar affärsmän att bygga nationer.

Edwards School of Business skapar möjligheter för dynamisk lärande och kritiskt tänkande. Vi är förankrade i våra värderingar av autenticitet och integritet. Vi omfamnar lärar lärd modellen och leverera vårt uppdrag genom fakultet med starka akademiska och yrkesmässiga kompetens. Vår kultur firar mångfald och omfamnar mångfalden. Vi engagera våra intressenter för att bygga värde i sina samhällen.

Om Edwards School of Business

Även under åren namnet på affärs programmering har förändrats vad som inte förändrats är ett helhetsåtagande för en utmärkt pedagogisk erfarenhet för studenter. Under de senaste nästan 100 år som vi har vuxit från ett litet program kopplat till professionell redovisning samfundet att en omfattande Business School vi lyssnat till dig! Du berättade att ett företag utbildning måste ha djupa funktionella rötter i centrala discipliner för redovisning och ekonomi, marknadsföring och management, mänskliga resurser och strategi. Men också berättade att dessa djupa funktionella rötter måste förstärkas med integrerade beslutsfattande färdigheter. Slutligen berättade för oss att komma ihåg att effektivt beslutsfattande kräver viktiga yrkeskompetens kommunikation och ledarskap inom ramen för etik och socialt ansvar. Du hittar dessa egenskaper inbäddade i alla våra program.

En blick på Edwards School of Business i dag:

 • Över $ 20 miljoner årliga driftsbudgeten
 • Över 121 lärare och personal
 • Över 2200 studenter
 • Fem utbildningsprogram (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science in Finance, Master of Science i marknadsföring)
 • Två certifikat program (Business Administration certifikat Aboriginal Business Administration certifikat)
 • Över 23.500 Alumni

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Saskatoon

  Edwards Master of Business Administration Program Edwards School of Business University of Saskatchewan 25 Campus Drive ,

  Frågor