Keystone logo
University Of South Dakota

University Of South Dakota

University Of South Dakota

Introduktion

Som statens mest historiska universitet är vi förankrade i tradition. Men vi ser också mot framtiden och ger dig de nya färdigheter och flexibla inlärningsmetoder du behöver för att navigera i en allt mer komplex värld.

USD:s vackra campus på 274 tunnland ligger längs bluffarna ovanför Missourifloden i sydöstra South Dakota. Från den historiska skönheten i Old Main till den banbrytande tekniken som finns i Lee Medicine & Science Building, kommer du att uppleva en blandning av det traditionella och moderna på University Of South Dakota campus. Sedan starten 1862 har USD kallat den lilla, trygga staden Vermillion hem. När båda växer i storlek och befolkning fortsätter campuset och staden att njuta av en ömsesidigt fördelaktig relation som hjälper till att främja innovation och skapar spännande möjligheter för både studenter och invånare.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Vermillion

    E Clark St,414, 57069, Vermillion

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor