Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

Introduktion

Konstfack & Sciences är USF: t Petersburg största högskola, som erbjuder ett brett utbud av utbildningar. Kollegiet har ett arv att ge program med särskild kompetens i en elevcentrerad atmosfär. Forskning i världsklass och skapande verksamhet bedrivs i en av de vackraste storstads campus i USA Ta dig tid att utforska våra erbjudanden, där "världen kommer att känna igen din examen och din professorer kommer att veta ditt namn."

College of Arts and Sciences Mission

Att förkroppsliga de principer och aktiviteter för en forskningsintensiv liberal arts college, där våra studenter kommer att vara väl utbildade inom sina discipliner och därmed förberedd för examen från yrkesskolor. Våra studenter kommer att ha den kritiska kompetens, brett perspektiv och medborgerlig medvetenhet som gör dem engagerade och produktiva medborgare. Kort sagt, kommer våra studenter att erkännas som medborgare forskare.

Enhets Mål / Strategier

  1. Göra betydande och meningsfulla bidrag till pågående dialoger i våra akademiska fält; 2. Förväntar oss att våra studenter och doktorander att engagera sig i forskning - där så är möjligt, i samarbete med lärare; 3. Odla en kraftig humaniora kultur genom att rekrytera duktiga och mångsidiga lärare och studenter, bibehålla små klasser, och mentorskap de studenter vi har; 4. Uppmuntra fria diskussioner, främja kritiskt tänkande, kräver att våra studenter skriva, och när det är möjligt, att arbeta över discipliner; 5. Initiera och expandera forskarutbildning och utveckla formella akademiska band till andra högskoleprogram inom University of South Florida systemet; 6. Införa som en del av mosaik av lärande erfarenheter USFSP, medborgerligt engagemang, service lärande och upplevelsebaserat lärande i klasser, när så är lämpligt.

Dean Biafora hälsning

Välkommen och tack för ditt intresse för våra forskaroffer vid University of South Florida St Petersburg (USFSP).

Som en dynamisk forsknings aktiv institution, USFSP College of Arts & Sciences erbjuder världsklass akademiker och personlig praktisk erfarenhet i en kulturellt vibrerande, stads, strand gemenskap. Vår elevkår är olika; återspeglar demografin i regionen, staten och nationen.

Vår framstående fakultet redovisas lokalt, nationellt och runt om i världen för sin framstående forskning och stipendium. Våra flexibla program är utformade för att möta behoven hos studenterna-från helt on-line examen i digital journalistik och medier till hands-on forskning inriktad psykologi forskarutbildningen.

Jag uppmuntrar dig att nå ut till Graduate Program Director av programmet för ditt intresse för att lära sig mer.

Vår historia på USFSP fortsätter att vara skriftligt och vi är glada att bjuda in dig att vara en del av vår framtid. Gå med oss ​​i prospektering som är forskarutbildning och forskning vid University of South Florida St Petersburg.

Platser

  • Saint Petersburg

    USF St. Petersburg 140 7th Avenue South, 33701, Saint Petersburg

    Frågor