Keystone logo
© Eva Dang
University of Southampton

University of Southampton

University of Southampton

Introduktion

Över 6.500 internationella studenter från mer än 135 länder väljer att studera vid University of Southampton varje år. Dessutom har vi förbindelser med universitet och partners runt om i världen, vilket gör oss till en verkligt internationell institution.

Här på Humaniora fascineras vi av människor och deras aktiviteter och prestationer genom århundradena, från förhistoria till nutid. Vi är kända för banbrytande och internationellt betydande forskning och utbildning inom våra omfattande discipliner, varav de flesta rankas i topp tio över brittiska universitet .

Att veta vad som gör att människor tickar är viktigare än någonsin i dessa turbulenta tider. Att studera för en examen i en av våra discipliner erbjuder människor nya insikter i mänskligheten och uppmanar den typ av intellektuell vitalitet och kreativ energi som kommer från en djup passion för lärande och undervisning.

Vår akademiska personal i världsklass ger våra akademiker och doktorander med högsta nivå av undervisning och support, deras kompetens bygger alltid direkt på sin personliga forskning.

Förutom att arbeta inom sina egna områden samarbetar våra akademiker över hela disciplinerna för vidare kunskaper. Det betyder att tankeväckande ämnen som slaveri kan granskas ur flera perspektiv för att ge studenterna en övergripande bild av de komplicerade frågorna.

Våra innovativa forskningscentra samlar forskare för att fokusera på breda ämnen som 1700-talet och medeltida och renässansvärlden. Vi är också värd för det unika Parkes-institutet för judiska / icke-judiska relationer och Parkes-biblioteket, en av de största samlingar av judiska arkiv i Europa.

Vår spetskompetens informerar vår undervisning, som regelbundet erkänns som enastående i den årliga National Student Survey. Genom hela humaniora är våra akademiska medarbetare vänliga och tillmötesgående. alltid villig att hjälpa och stödja sina elever för att lyckas.

Postgraduate möjligheter för dig

Rankad i topp 1% av universiteten i världen (QS World University Rankings 2018), med 200 lärda kurser och mer än 90 forskarkurser som erbjuds, Southampton har världsberömda akademiker och faciliteter för att hjälpa dig att bli bäst på ditt område .

Att välja att studera i Southampton innebär att bli en del av ett pulserande samhälle.

Ta din plats i spetsen, bland några av de mest begåvade studenterna och akademikerna i världen.

Southampton är den största staden i det ceremoniella länet i Hampshire på Englands sydkust.

Vi ligger 75 miles från London; 19 miles från Portsmouth och 12 miles från Winchester. Vi är bara några minuter från New Forest National Park som är 219 kvadrat miles av vacker park och skog. Mycket av sydvästra Hampshire är vacker natur som sträcker sig in i sydöstra Wiltshire och mot öster om Dorset. Vi är också mycket nära Stonehenge, en av världens underverk och det mest kända förhistoriska monumentet i Europa.

Southampton har en befolkning på cirka 220 000 och är en av Storbritanniens mest gröna och trevliga storstadsområden. Southampton har egen flygplats och snabbbussförbindelser till London och resten av Storbritannien. Ligger på sydkusten är vi hemma hos Carnival UK och har regelbundet de största kryssningsfartygen i världen.

Southampton är också hemmet för Southampton Football Club som tävlar i Premier League och The Ageas Bowl, hemmet för Hampshire County Cricket Club.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Southampton

    University of Southampton University Road, SO17 1BJ, Southampton

Frågor