
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
Los Angeles, Amerikas förenta stater
VARAKTIGHET
32 Hours
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Heltid, Deltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Begär tidigaste startdatum
STUDIEAVGIFTER
USD 2 137 *
STUDIEFORMAT
Distansutbildning, På Campus
* per enhet plus avgifter för alla studenter, oavsett plats
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
The Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics kommer att förbereda studenterna för att kommunicera principer och metoder för livslång näring relaterad till hälsa och livslängd samt utvärdera principer och metoder relaterade till friskvård. I slutet av detta program kommer akademiker att kunna implementera bästa praxis inom personalhantering relaterade till matserveringssystem och sitta för den nationella certifieringsnämnden för dietchefer (CBDM).
Designad för
- Framtida ledare inom livsmedelshantering
- Individer som är intresserade av karriärer som kostchefer (CDM)
- Individer som är intresserade av hälsospan, livslängd, friskvård, näring och diet
Antagningar
Stipendier och finansiering
Läroplan
Läroplan (32 enheter)
- GERO 488: Mat, kultur, sjukdomar och livslängd i Italien och Medelhavet (4 enheter)
- GERO 500: Perspectives on a Changing Society: An Introduction to Aging (4 enheter)
- GERO 512: Att kommunicera näring och hälsa (2 enheter)
- GERO 515: Food Production and Foodservice Management (4 enheter)
- GERO 567: Förebyggande av kroniska sjukdomar genom kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändringar (4 enheter)
- GERO 577: Foodservice och Senior Living (2 enheter)
- GERO 578 Revenue Management for Senior Living (2 enheter)
- GERO 591 Field Practicum (4 enheter)
- GERO 592 Tvärvetenskapligt forskningsseminarium i åldrande (2 enheter)
- GERO 593: Forskningsmetoder (4 enheter)
Programresultat
- Ge ledarskap inom matservicesystem och åldrande med hjälp av bevisbaserad forskning och bästa praxis och gå till CDM-provet.
- Kommunicera effektivt med, ge råd och utbilda olika befolkningar om mat och dess samhälleliga och kulturella relevans med ett personcentrerat tillvägagångssätt.
- Förstå vikten av de biologiska, psykologiska och sociala aspekterna av åldrande, särskilt när de relaterar till livsmedelsproduktion och konsumtion.
- Öva grundläggande ramverk och folkhälsomodeller med hjälp av systemtänkande och bästa praxis inom livsmedelssäkerhet och produktion.
- Självständigt producera och utvärdera komplexa menyer och formulera recept.
- Förstå aspekterna av seniorboende gästfrihetsfunktioner när de relaterar till matservering.
Karriärmöjligheter
Foodservice management i:
- Sjukvårdsanläggningar
- skolor
- Seniorbogemenskaper
- Företags välbefinnande
English Language Requirements
Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.