PhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology

Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)

Los Angeles, Amerikas förenta stater

32 Hours

Engelsk

Heltid, Deltid

Sista ansökningsdag för begäran

Begär tidigaste startdatum

USD 2 137 *

Distansutbildning, På Campus

* per enhet plus avgifter för alla studenter, oavsett plats

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Läs mer

Introduktion

The Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics kommer att förbereda studenterna för att kommunicera principer och metoder för livslång näring relaterad till hälsa och livslängd samt utvärdera principer och metoder relaterade till friskvård. I slutet av detta program kommer akademiker att kunna implementera bästa praxis inom personalhantering relaterade till matserveringssystem och sitta för den nationella certifieringsnämnden för dietchefer (CBDM).

Designad för

  • Framtida ledare inom livsmedelshantering
  • Individer som är intresserade av karriärer som kostchefer (CDM)
  • Individer som är intresserade av hälsospan, livslängd, friskvård, näring och diet

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Karriärmöjligheter

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Gör ett gratis övningsprov!

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Civilingenjör för livsmedelsindustrin
    • Parma, Italien
  • Master i livsmedelsteknik
    • Porto, Portugal