Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

Introduktion

USC Sol Price School of Public Policy rankas konsekvent bland landets tio främsta forskarskolor enligt US News and World Report och engagerar sig i att lösa några av de mest kritiska frågor som vår värld står inför idag. Genom en tvärvetenskaplig och sektorsövergripande strategi för offentlig problemlösning arbetar Price School-fakulteten, studenter och studenter för att förbättra livskvaliteten för människor och deras samhällen, både i USA och utomlands.

På ett uppdrag

USC Price-studenter är på uppdrag att uppnå djärva visioner. Som djupt engagerade globala medborgare ställer de svåra frågor, utmanar långvariga svar och griper varje hinder som en ny möjlighet. Framför allt är de ledande inom sina områden som utnyttjar prisgrader för att göra en skillnad.

Prisfakultet är känt för sin expertis, djupet av bidrag till sina områden, engagemang med politiska ledare på lokal, statlig, nationell och internationell nivå och den handlingsbara kunskap som följer av deras arbete. Vi är stolta över att ha fakulteter med expansiv och mångfaldig akademisk bakgrund - inklusive ekonomi, internationella relationer, organisatoriskt beteende, filosofi, statsvetenskap, psykologi, sociologi, social etik med mera - som förbättrar deras stipendium inom Price Schools kärnområden.

Platser

  • Los Angeles

    Childs Way,650, 90089, Los Angeles

    Frågor