Keystone logo
University of Sydney Master of Architectural Science - High Performance Buildings, Sustainable Design
University of Sydney

Master of Architectural Science - High Performance Buildings, Sustainable Design

Camperdown, Australien

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

15 Jul 2024

Sep 2024

AUD 43 500 / per year

På Campus

Introduktion

Detta unika program fokuserar på det framväxande området av högpresterande byggnader med en specialisering på hållbar design. Du kommer att skaffa dig en evidensbaserad utbildning om utformning, tillhandahållande av tjänster och drift av byggnader med djup kunskap om hållbarhetsprinciper.

Varför studera hos oss?

Utbildningsexpertis

Sydney School of Architecture Design and Planning är en av världens 25 främsta skolor inom området arkitektur/byggd miljö*. Vi har attraherat världskända lärare och forskare, så du kommer att lära dig de senaste metoderna från ledare inom området.

Valfrihet och flexibilitet

Vår unikt flexibla kursstruktur gör att du kan komplettera dina kärnstudier med ett brett utbud av valbara från hela universitetet.

Enastående faciliteter

Du kommer att ha tillgång till våra toppmoderna datorlaboratorier och digital tillverkningsutrustning, och dedikerade studioutrymmen för studenter. Vår byggnad rymmer det enda laboratoriet för inomhusmiljökvalitet (IEQ) på södra halvklotet, ett omfattande forskningsbelysningslaboratorium och enastående ljud- och akustikanläggningar, inklusive en ekofri kammare och inspelningsstudio.

Branschmöjligheter

Möjligheter till branschpraktik och internationella resor kommer att bredda ditt tänkande som designproffs ytterligare. Du kommer att ha möjligheter att delta i workshops som drivs av internationella forskare och visa ditt arbete i vårt plåtskjulsgalleri.

*QS World University Rankings efter ämne 2022

Idealiska studenter

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor