Keystone logo
University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

Introduktion

Vid University of the Commonwealth Caribbean Global försöker onlineinlärning inte att replikera en traditionell klassrumsinställning. Vi inser att dagens elever behöver flexibiliteten för att balansera utbildning med allt annat i sina liv i en takt som fungerar. Vi vet att det finns olika vägar för alla, så våra kurser är utformade för att hjälpa dig att nå dina mål. UCC Globals onlineprogram kan hjälpa dig att ta bort hindren mellan dig och din karriär. Och med 24/7 tillgång till onlineklassrummet kan du slutföra dina kurser när det passar dig.

Institutionen har sitt huvudkontor i Kingston Jamaica. Det bildades 2004 som ett resultat av sammanslagningen 2002 av Institute of Management Sciences (IMS) som bildades 1992 och Institute of Management & Production (IMP) bildades 1976. Den nyligen utökade institutionen är fortfarande en av de snabbast växande institutioner i landet såväl som i Karibien.

Institutionen erbjuder för närvarande yrkesintyg, examensbevis, associerade, kandidatexamen, magister- och doktorsexamen samt anpassade företagsutbildningsprogram i Jamaica. Discipliner inkluderar Human Resource Management, Information Technology, Marketing, Hospitality Management, Business, Finance och Business Administration bland många andra.

UCC Global samarbetar för närvarande med flera internationella institutioner som Florida International University (FIU), Commonwealth of Learning (COL), University of London (UOL), University of Sunderland (UoS), Coursera Inc, Udemy Inc & EdX Inc. att tillhandahålla ett antal specialiserade/professionella internationella certifikat, grund-, doktorand- och doktorandprogram.

Slutligen har universitetet sex (6) campus över hela ön inklusive platser i Kingston, Montego Bay, Ocho Rios, Mandeville och May Pen; och en inskrivning i genomsnitt 7000 studenter årligen inklusive online-lärande. Studentpopulationen består huvudsakligen av arbetande vuxna och inkluderar akademiker i övervakning, ledning och andra ledande befattningar i flera av de ledande privata företagen och offentliga institutioner inom Jamaica och Karibien.

Vårt uppdrag

University of the Commonwealth Caribbean strävar efter att erbjuda breda utbildningsmöjligheter genom partnerskap, flexibla leveranssätt och tillgång till finansiering i en miljö där höga standarder, sanning, respekt och personens värdighet omfamnas.

Vår vision

University of the Commonwealth Caribbean har åtagit sig att förbereda studenterna för att bli exceptionella affärs- och samhällsledare, innovatörer och forskare i en omtänksam och intellektuellt stimulerande akademisk miljö. Alla samhällsmedlemmar värderas, respekteras och utmanas att omfamna excellens, integritet och socialt ansvar.

Ackreditering

University of the Commonwealth Caribbean är registrerat hos och erkänt av University Council of Jamaica (UCJ), det nationella ackrediterings- och externa kvalitetssäkringsorganet för högre utbildning, som en University College. Registrering och erkännande innebär att UCC är ackrediterat för att erbjuda akademiska, yrkesmässiga, tekniska och professionella program och för att ge utmärkelser från certifikat till forskarnivå. Universitetet fokuserar främst på undervisning och kunskapsöverföring, med stöd av forskning, professionell och samhällsservice.

Registrering hos University Council of Jamaica talar för ett rigoröst och kontinuerligt internt kvalitetssäkringssystem och ramverk som kommer att försäkra vår institution, våra studenter och andra intressenter att utmärkelser som ges i UCC:s namn uppfyller internationella standarder för bästa praxis och att studenterna har lämpliga möjligheter inom en möjliggörande miljön för att uppfylla dessa standarder. Institutionen kommer alltid att vara medveten om att policyer, procedurer, system, strukturer och infrastruktur inom UCC på ett adekvat sätt stödjer leveransen av kurser och program, inklusive genom online och blandade leveranssätt.

UCC har uppnått institutionell ackreditering från UCJ.

I sin tur är UCC den enda institution som är registrerad hos och erkänd av University of London, som är ackrediterad av Förenade kungarikets kvalitetssäkringsbyrå, som erbjuder certifikatet för högre utbildning i common law, Bachelor of Laws (LLB) och magisterexamen (LLM) i Jamaica. UCC erbjuder också flera forskarutbildningsprogram i samarbete med Florida International University, som är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools (SACS) i USA, liksom av AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business .

University of the Commonwealth Caribbean är ackrediterat av Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC).

Universitetet har fått Premier-status med ASIC för sina lovvärda verksamhetsområden. ASIC-ackreditering hjälper elever och föräldrar att göra ett mer informerat val och kommer också att hjälpa en skola, högskola, universitet, utbildningsleverantör eller distansutbildningsleverantör att visa för den internationella studentgruppen att de är en institution av hög kvalitet. ASIC är erkänt av UKVI i Storbritannien, är medlem i CHEA International Quality Group (CIQG) i USA och är listat i deras internationella katalog, är medlem i BQF (British Quality Foundation), är anslutna till ENQA (European Network for Kvalitetssäkring) och är institutionella medlemmar i EDEN (European Distance and E-Learning Network).

I allmänhet försäkrar registrering, erkännande och särskilt ackreditering studenter och andra intressenter att universitetet representerar ett bra val, och att inskrivna studenter kommer att få professionell undervisning, en positiv inlärningsupplevelse och kommer att ha möjlighet att förtjäna värdefulla kvalifikationer.

UCC har också utsetts till den enda leverantören av Fortinet Internet Security Training inom Jamaica.

Lokalt och internationellt medlemskap

1996 började IMS, ett dotterbolag till UCC, bilda några unika lokala och internationella allianser som blev en del av dess framgång på Jamaica. Följande lista beskriver alla nuvarande institutioner och organ som University of the Commonwealth Caribbean har medlemskap med.

Kropp Beskrivning
American Council on Education (ACE) American Council on Education (ACE) är USA: s mest inflytelserika, respekterade och synliga högskoleförening. ACE representerar nästan 1800 högskolepresidenter och chefer vid relaterade föreningar, och är de enda större högskoleföreningarna som representerar alla typer av USA-ackrediterade institutioner
International Association for University Presidents (IAUP) International Association of University Presidents (IAUP) är en sammanslutning av universitetschefer från högre utbildningsinstitutioner runt om i världen. Medlemskapet är begränsat till de individer som tjänar som presidenter, rektorer eller rektorer vid regionalt ackrediterade högskolor eller universitet.
Commonwealth & OAS Consortia of Universities Organisationen av amerikanska stater är världens äldsta regionala organisation. Organisationen använder en fyrkantig strategi för att effektivt genomföra sina väsentliga syften, baserat på dess huvudpelare: demokrati, mänskliga rättigheter, säkerhet och utveckling.
Jamaica Association of Private Tertiary Institutions (JAPTI) Jamaica Association of Private Tertiary Institutions (JAPTIs) grundades 2012 och är ett konsortium med jamaicanska över 30 privata högskolor.
Association of Caribbean Tertiary Institutions (ACTI) ACTI: s uppdrag är att engagera alla intressenter i högre utbildning, regionalt och internationellt, för fortsatt förbättring och utveckling av högre utbildning, dess tjänster och medlemsinstitutioner; och att ge teknisk support för alla regionala högre institutioner
Jamaicas privata sektororganisation (PSOJ) PSOJ grundades 1976. Det är en nationell organisation av privata sektorföreningar, företag och privatpersoner som arbetar tillsammans för att främja en konkurrenskraftig och produktiv privat sektor.
Jamaicas handelskammare (JCC) Kammarens primära (uppdrag) är att säkerställa den mest gynnsamma miljön för en effektiv och lönsam verksamhet för företag. Stor vikt läggs vid projekt som kommer att förbättra utvecklingen i samhället i stort.
Amerikanska handelskamrarna i Jamaica American Chambers of Commerce of Jamaica är ansluten till Chamber of Commerce of the United States of America (COCUSA) i Washington DC, den största federerade affärsorganisationen i världen, med kontor i 65 länder. AMCHAMs arbetar nära värdlandets regering för att underlätta investeringar och handel.
Quality International Study Abroad Network (QISAN) UCC är institutionell medlem i Quality International Study Abroad Network (QISAN). QISAN-medlemmar visar professionell och etisk praxis vid rekrytering och leverans av högkvalitativa och relevanta studieprogram. QISAN-medlemmar måste också visa en omtänksam och stödjande attityd till studenterna samt ha en strikt uppförandekod när det gäller närvaro och studiepraxis.

Platser

 • New Kingston

  17 Worthington Avenue, Kingston, , New Kingston

  • Mandeville

   Lot 3, Caledonia Mall, 3 1/2 Caledonia Road, Manchester, , Mandeville

   • May Pen

    3 Chapleton Road, , May Pen

    • Montego Bay

     16 East Street, St. James, , Montego Bay

     • Ocho Rios

      99 Main St, , Ocho Rios

      • Kingston

       16 Oxford Terrace, , Kingston

       Frågor