Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Introduktion

Välkommen till University of the Incarnate Word

Varför UIW?

Enkel. Vi träffar dig där du är. Vi hjälper dig att få en värld av förtroende. Vi tror på vart du ska.

Det hjälper dig att komma igång i San Antonio, den tredje snabbast växande ekonomin i USA. Du hittar många bra jobbmöjligheter här - inom hälso- och sjukvård, utbildning, flyg, bioforskning, förnybar energi, 3D -animering och speldesign och annat program inom ledande karriärområden.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Med över 135 års tradition har University of the Incarnate Word i San Antonio, Texas engagerat sig i pedagogisk excellens i ett sammanhang av tro på Jesus Kristus, Guds inkarnerade ord. UIW är det största katolska universitetet i Texas och det fjärde största privata universitetet i Texas. Med ett vackert huvudcampus i San Antonio har UIW platser i hela staden och i södra och centrala Texas samt två campus i Mexiko och ett European Study Center i Strasbourg, Frankrike. UIW grundades av och är ett sponsrat ministerium för Sisters of Charity of the Incarnate Word .

UIW har åtagit sig att forma goda sinnen med stark karaktär som kommer att expandera vår värld. Kärnan i UIWs uppdrag är ett engagemang för social rättvisa och samhällstjänst. Med en läroplan som är utformad för att bredda studentens förståelse för världens behov, lär sig män och kvinnor att bli bekymrade och upplysta medborgare genom att använda sina färdigheter för en meningsfull inverkan inom det lokala och globala samhället. Genom program som erbjuds på grund-, doktorand- och doktorandnivåer genom 11 skolor och högskolor kan studenter positivt påverka otaliga branscher och studieområden.

Som en spansktalande institution och Yellow Ribbon School välkomnar UIW stolt studenter från alla bakgrunder och stöder dem under deras akademiska resor.

UIW är det enda katolska NCAA division 1 friidrottsprogrammet i söder, och räknar 14 sporter och 23 herr- och damlag. Som en stolt medlem av Southland -konferensen modellerar UIW -team etisk sportivitet och exemplarisk atletik.

Vår rikedom av tradition, starka band och historisk historia har gett upphov till en stolt alumnbas med mer än 40 000 män och kvinnor över hela världen. Utexaminerade fortsätter att leva UIW -uppdraget inom sitt område och visar exemplariskt arbete inom konst, samhällsservice och professionella prestationer.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Campus funktioner

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

Capstone-upplevelsen

Studenter på HEB School of Business & Administration delar sina kunskaper med verkliga företag innan examen.

Som en del av affärsplanen måste MBA-studenter ta en slutstenskurs. Dessa kurser kallas en "slutsten" eftersom de är en av de sista bitarna i en studentexamen och en kulmen på deras programutbildning. Capstone-kursen ber eleverna att utnyttja all kunskap och färdigheter som de fått från sina andra kurser och tillämpa dem på verkliga scenarier genom ett slutstensprojekt.

Capstone-kursprojekt bygger på rikedomen av studentkunskap och affärsutbildning för att hjälpa företag och organisationer att hantera utmaningar. Studenter har också stor nytta av projekterfarenheterna och slutför kursen mer förberedda för att komma in i arbetskraften eftersom huvudkursen erbjöd dem möjligheten att träffa organisatoriska beslutsfattare, förstå organisationsstrukturer, analysera affärsprocesser, identifiera affärsutmaningar, förbättra presentationsförmåga och utveckla nyckelkontakter för att utveckla professionella nätverk.

Bonilla Science Hall

Renoverad och återinvigd 2006 med toppmodern utrustning, Bonilla Science Hall (BSH) inrymmer avdelningarna för teknik, matematik, nutrition, atmosfärisk vetenskap (meteorologi) och fysik på Broadway-campus. BSH innehåller klassrum och moderna labb för strömningsmekanik, materialteknik, elektronik, meteorologi (sändning och drift), näringshälsa, mekanik och grundskoleutbildning. Ett undervisningscenter för matematik finns på tredje våningen med en handledare i beredskap för studenter som behöver hjälp med matematik eller statistikkurser eller som behöver datoråtkomst. På andra våningen (BSH 216) finns också ett datorlabb med 18 stationer som erbjuder uppdaterad programvara för klasser och privat forskning.

Fakulteten har kontor nära sina klassrum för att möjliggöra enkel och öppen interaktion mellan professorer och studenter. Studenter uppmuntras att använda studiebord, skrivtavlor och miniläroboksbibliotek på fakultetskontorsområdet på BSH. Mötesrum för flera ändamål utrustade med A/V-teknik är tillgängliga för lärare, personal och studenter på andra våningen.

Solar hus

University of the Incarnate Word 's Solar House är designat och används av UIW Department of Engineering. Solpanelen i huset ger el till det året runt. Huset har energieffektiva funktioner, som dess Sun Power PV-paneler. Den har också återvunna funktioner som ECO-bänkskivor av återvunnet glas och dess Trex-däck (tillverkat av återvunna mjölkflaskor). Bland andra hållbara funktioner har huset korkgolv och Parawood (gummiträd) skåp. Den har vatteneffektivitet med sina lågflödesventiler och en dubbelspolad toalett. Dessutom har den inomhusluftkvalitet tack vare sin gröna glasfiberbeklädda inre skiva (temple-inland), som är mögel- och mögelbeständig. Den producerar mer ren energi än vad som behövs för att driva byggnaden.

Solar House är ADA-kompatibelt och har Platinum LEED-certifiering av USGBC Leadership in Energy and Environmental Design. Senior designstudenter använder detta utrymme för forskning och planering. Det fungerar som ett besökscenter, uppsökande anläggning och som en inspiration för teknisk innovation för studenter och samhället.

  Stipendier och finansiering

  Platser

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Frågor