Keystone logo
University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

Introduktion

Universidad Del Valle De Guatemala är ett av de mest prestigefyllda universiteten i Centralamerika. Vi ligger i framkant inom teknik och främjar forskning och undervisning på hög nivå. Vi är inte ett privat universitet. 1 i Centralamerika och Panama, enligt QS-rankningen och det enda universitetet med institutionell ackreditering av hjältar i Guatemala.

I mer än 50 år har vi letat efter och välkomnat begåvade människor som vill vara förändringsagenter. Vi erbjuder en distinkt modell med ett brett frihetsfokus, förenat med specialutbildning inom vetenskap, teknik, innovation, entreprenörskap och utbildning. Både vår programportfölj och vår forsknings- och uppsökningsagenda svarar på behoven hos vår miljö, de nya generationerna av studenter och främjar sökandet efter lösningar på utmaningarna i vårt samhälle.

På våra tre campus har UVG karakteriserats som en institution som söker akademisk excellens med värderingar och kriterier för att hjälpa alla studenter genom ekonomiskt stöd och stipendier för begåvade ungdomar med begränsade resurser.

Platser

  • Guatemala City

    Guatemala City, Guatemala

    Frågor