Keystone logo
University of Washington - Information School

University of Washington - Information School

University of Washington - Information School

Introduktion

Informationsskolor är intresserade av förhållandet mellan information, teknik och människor. Utexaminerade från informationsskolor använder sin expertis för att främja vetenskap, affärer, utbildning och kultur. Denna expertis uppnås genom iSchool-rörelsens undersökning av användningen och användningen av information, samt informationsteknik och deras applikationer.

I praktiken ger denna informationsorientering fokus på de organisatoriska och sociala frågorna relaterade till hur människor skapar, lagrar, hittar, manipulerar och delar information. Kandidater från informationsskolor är skickliga i att designa, förfina och bygga informationssystem. De är anpassade till de behov som får människor att söka information.

De handlar om frågor som åtkomst, integritet och användbarhet. Och de förstår de alltmer komplexa sociala och organisatoriska miljöer där människor försöker fylla sina informationsbehov - i teoretiska, virtuella och fysiska utrymmen. De är ambassadörer för informationens transformativa kraft när de tillämpas etiskt och effektivt.

Platser

  • Seattle

    Northeast Grant Lane,1851, 98105, Seattle

    Frågor