Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

Introduktion

Vårt syfte

University of Wollongong är ett forskningsintensivt universitet med ett utmärkt rykte för sina läromiljöer inom ett brett spektrum av discipliner.

Vårt engagemang för våra studenter är uppenbart hos våra studenter, vilka är erkända för sin förmåga, kvalitet och framgång på den globala arbetsplatsen.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW är ett internationellt nätverk av campus och regionala inlärningscentrum. Tillsammans med våra partners skapar vi en stark och sammankopplad närvaro i våra samhällen.

Vi är ett ungt och pulserande universitet med oförminskade ambitioner. Vi värdesätter vår forskningskapacitet för att arbeta med komplexa tvärvetenskapliga problem. Vår utredningsanda driver våra forsknings- och inlärningsmiljöer och vårt mål att tjäna en plats i de högsta 1% av världens universiteter.

UOW-historia

I efterkrigstiden för utveckling och innovation inrättade det dåvarande New South Wales University of Technology en division i Wollongong för att utbilda ingenjörerna och metallurgerna i den lokala stålindustrin. Den institutionen växte och utvecklades, och i 1975 godkändes lagstiftningen i New South Wales parlament, där universitetet i Wollongong bildades som en självständig institution.

UOW är stolt över den rika historien som har utvecklats sedan de första klasserna hölls 1951. Universiteten har säkert kommit långt: vi tränar fortfarande ingenjörer och metallurger, men vi tränar nu även artister, entreprenörer, lärare och innovatörer.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Forskning

Vid UOW är vi dedikerade till forskning som gör skillnad. Vi betonar partnerskap och samarbeten för att leverera verkligheten i verkligheten. Vi visar vårt engagemang för innovation genom att ge stora idéer en genuin företagsinkubator Pathway . Vi välkomnar möjligheter att dela vår forskning och partner med vårt samhälle. Vi stöder varandra för att förbättra UOWs rykte för forskningspraxis och innovation.

Vår plats, syfte och värderingar

Universiteter har aldrig varit viktigare för vår framtid. I en värld som står inför stora och komplexa sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar kommer våra universitet att spela en central roll för att hålla Australien ekonomiskt konkurrenskraftigt och socialt sammanhängande. Högskolan kommer att ligga i framkant när det gäller att forma nutidens politik och ett modernt samhälle.

Vid University of Wollongong (UOW) fortsätter vi att fokusera på att erbjuda personliga erfarenheter och enastående läromiljöer. Vi kommer att utveckla mycket eftertraktade akademiker som har upplevt ett forskningsintensivt universitet och en intellektuellt utmanande läroplan.

Vi är engagerade i att skapa enastående forskning och resultat i världsklass. Vårt mål att tjäna en plats i topp 1% av världens universiteter skapar en möjlighet att förnya och uppdatera.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Den kommande perioden erbjuder stora möjligheter att

 • Fortsätt arbetet med att bygga en enastående forskningsmiljö, en stark grundskola och tydliga incitament för att driva forskningsfokus och produktivitet.
 • Slutföra omvandlingen av vår läroplan kopplad till studentens efterfrågan, examensresultat och användning av ny teknik;
 • Investera i våra människor för att samarbeta internt och externt för att uppnå stora saker;
 • Förbättra våra campus och anpassa våra anläggningar till förändringarna i befolkningscentra, det efterfrågestyrda systemet och nya forskningsprioriteringar.
 • Utnyttja vårt rykte som ett globalt universitets universitet genom att odla vårt internationella program och portfölj
 • Arbeta med våra partners för att skapa större nivåer av innovation och påverkan och bidra till skapandet av nya företag.
 • Engagera med våra alumner för att bygga ett nätverk för livet;
 • Upprätthålla ett effektivt och produktivt universitet med inriktning på anpassningsförmåga och finansiell hållbarhet
 • Önskar att göra UOW till en destination universitet och Wollongong en universitetsstad.

Professor Paul Wellings CBE, rektor.

Platser

 • North Wollongong

  Northfields Avenue, 2522, North Wollongong

 • Sydney

  Sydney, Australien

  Frågor