Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics Master i chefsekonomi
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Master i chefsekonomi

Wrocław, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 300 / per year *

På Campus

* EU-kandidater: 2 300 euro/år; kandidater utanför EU: 3 750 euro för det första året och 3 600 euro för det andra året.

Introduktion

För att ta reda på mer om MME (programmet helt undervisat på engelska) besök vår hemsida.

Du kan också ladda ner vår gratis mobilapp! Det ger blivande internationella studenter all relevant information om våra fem attraktiva utbildningsprogram (detaljerad beskrivning av kurser, personal etc.), det berömda universitetet i Wrocław, den livliga staden Wrocław och det spännande studentlivet. Om du använder iOS, Klicka här. Om du använder Android väljer du den här länken.

Detta tvååriga program förutsätter tidigare kunskaper på kandidatnivå i ekonomi. Magisterexamen är utformad för studenter som förväntar sig att bedriva en ledarkarriär i affärer i sitt hemland eller utomlands.

Programmet ger ekonomiska färdigheter och kompetenser som krävs för att hantera ledningsutmaningarna med ökande komplexitet i den moderna ekonomin. Kurser täcker både traditionella och framväxande ekonomiska områden, inklusive mikroekonomi, ledningsekonomi, marknadsföring, innovationshantering, bokföring, kapitalmarknad, konkurrens, industri- och skattepolitik. Programmet innehåller också problemen med internationell ekonomi och företagsledning på den globala och europeiska inre marknaden.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor