Keystone logo
The University of Waikato

The University of Waikato

The University of Waikato

Introduktion

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studie vid The University of Waikato , Nya Zeeland. The University of Waikato är ett modernt, innovativt universitet med stor ambition.

Vi erbjuder flexibla studiealternativ med fokus på att visa erfarenhet från branschen genom praktikplatser, arbetsplatser och fallstudieprojekt.

Vårt universitet har 12 500 studenter, inklusive över 2500 internationella studenter från mer än 86 länder. Vi är ett av Nya Zeelands ledande forskningsuniversitet som består av åtta fakulteter och skolor som erbjuder ett brett utbud av ämnen.

Vårt huvudområde ligger i staden Hamilton på Nya Zeelands norra ö. På campus hittar du en avslappnad och vänlig atmosfär och ett antal tjänster och faciliteter, inklusive vårt modernaste studentcenter, fantastiska idrottsanläggningar och ett antal kaféer och matställen.

I Tauranga utvidgar vi våra utbildningserbjudanden och har byggt ett modernt campus i Taurangas centrala affärsdistrikt. Lektionerna började i början av 2019. Tauranga erbjuder en avslappnad kustlivsstil nära några av Nya Zeelands vackraste stränder. Regionen har en blomstrande ekonomi med Nya Zeelands största exporthamn och insatser av trädgårdsodling och kiwifrukt.

Många internationella studenter väljer att studera vid universitetet för en eller två terminer av studerande utomlands studenter och överföra akademiska krediter de har tjänat på Waikato mot sin examen vid deras hem universitet.

Vid The University of Waikato får studenter en kvalitetsutbildning som erkänns globalt och samtidigt njuter av en unik och fullständig universitetsupplevelse i ett land som är känt för innovativt tänkande och en fantastisk naturmiljö.

35033_Hamilton_city.jpg

Omkänna Māori identitet

The University of Waikato skiljer sig från andra universitet eftersom det omfamnar sin starka Morioriidentitet och arv som nyckelfunktioner i dess särdrag. Universitetet är beläget i Waikato-folket och Kīngitanga (Māori-kungen) hemland och når ut till nordöns många iwi (stammar). På campus finns det kaupapa Māori-relaterade evenemang som hålls under läsåret för både Māori och icke-Māori-studenter. Alla internationella studenter välkomnas till campus vid en pōwhiri (välkommen) på Te Kohinga Mārama marae (mötesplats) och kommer att känna påverkan från den moriiska kulturen från det ögonblick de går på campus.

35031_computer_labs.jpg

Kvalitetsutbildning

Vår institution står stolt över världsfasen inom utbildning, forskning och studentupplevelse. Studenter kan vara övertygade om att en University of Waikato-kvalifikation kommer att ställa upp dem för var världen går.

 • Rankat 266 - QS World University Rankings 2020, en förbättring av 135 platser på sex år
 • 72: e i världen för forskningskvalitet och påverkan - QS World University Ramkings 2020
 • Åtta ämnesområden som har rankats bland de 300 bästa i världen (QS World University Rankings efter ämne 2020).

60234_2.png

Varför Waikato är annorlunda

 • Våra mindre klassstorlekar ger studenterna en-till-ett inlärningsmöjligheter från våra prisbelönta föreläsare.
 • Studenter har möjlighet att delta i praktisk lärande och praktik i alla program.
 • Vi har specifikt utformat masterprogram som kan slutföras i så lite som 12 månader av heltidsstudier.
 • Studenter kan studera på campus i Hamilton eller Tauranga och de flesta av våra program är tillgängliga för att starta i mars eller juli varje år. Det finns också sex veckors kondenserade kurser i november och januari som kan hjälpa eleverna att gå vidare i sina studier.

För mer information besök waikato.ac.nz eller email [email protected].

35032_b117_hamilton-nightlife.jpg
 • Etablerad: 1964
 • Plats: Hamilton
 • Studentpopulation: 12 500

Platser

 • Hamilton

  University of Waikato Te Whare Wananga o Waikato Gate 1 Knighton Road Private Bag 3105, 3240, Hamilton

 • Tauranga

  Physical 101-121 Durham Street Tauranga 3110 Postal (via Hamilton): Private Bag 3105 Hamilton 3240 New Zealand, 3110, Tauranga

Frågor