Keystone logo
University of Parma Master i livsmedelskvalitetssystem och gastronomihantering
University of Parma

Master i livsmedelskvalitetssystem och gastronomihantering

Parma, Italien

2 Years

Italienska

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandad, På Campus

* Studieavgifterna varierar utifrån ett proportionellt studieavgiftssystem: https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021

Introduktion

Master i Management of Food Systems of Quality and Gastronomy (Food Quality) är en del av en process för förbättring av den italienska livsmedelsindustrin som erkänner Parma som ett av de viktigaste industriklusterna i Italien, känt som "Italian Food Valley ”. Det är i Food Valley som en uppsättning unik kunskap har skapats i den nationella agro-matscenen kombinerat med motsvarande uppmärksamhet av studenter som ser denna industriella verklighet som ett konkret professionellt utlopp.

Förvaltningen av livsmedelsproduktionen, i det nuvarande internationella konkurrenssammanhanget, kräver en ny generation specialister utrustade med lednings- och kommunikationskunskaper anpassade till en ny ekonomisk och social ram i Italien och utomlands inom livsmedelssektorn. Även om Italien är en importör av varor, är det också en exportör av kvalitetsförädlade livsmedelsprodukter som speglar den italienska gastronomiska kulturen. Världen för italienska jordbruksmatföretag kräver figurer som, förutom att hantera produktionen, kan designa och hantera livsmedelskvaliteten samt tolka konsumenternas behov genom att förmedla till dem det kvalitativa pluset i italiensk gastronomi.

Läroplan

Antagningar

Om skolan

Frågor