Keystone logo
USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

Introduktion

Unikt bland universitet i Libanon, USEK var det första universitetet som etablerades av libanesiska medborgare, detta fall av libanesiska maronitiska ordens (OLM) munkar, som har lagt sina värderingar i utbildning sedan 700 -talet. Utbildningsprogrammen och forskningsutvecklingen som vi erbjuder alla våra studenter överensstämmer med de officiella kraven i den libanesiska staten, OLM-konstitutionerna och den katolska kyrkans sociala undervisning om universitet och nyligen med amerikansk stil utbildningssystem och internationella ackrediteringar för att ge våra studenter bredare utsikter utomlands såväl som i Libanon.

Från början har universitetet bibehållit sin fart och expanderat samtidigt som det är troget mot sin allomfattande och icke-elitistiska kristna humanism, som går igenom den undervisning vi levererar. Vår verkliga universitetsutbildning bygger på vårt engagemang för stark styrning och ledning, bedömning av lärande och undervisning, studenters välbefinnande och stöd för vår personalstyrka baserat på principerna om att värdera gemenskap, intellektuell nyfikenhet, tradition och innovation och högpresterande .

En examen från USEK förbereder våra studenter för den moderna världens utmaningar. Vår robusta utbildningskärna innehåller program inom alla de stora studierna och innehåller nya yrkesinriktningar anpassade till den nuvarande arbetsmarknaden.

Vår gemenskap består av olika och begåvade studenter, lärare, personal och alumner. USEK -känslan av tillhörighet kommer från styrkan hos individen och teamanslutningarna inom samhället baserat på de andliga, medborgerliga och etiska värderingarna att respektera andra och deras övertygelser.

USEK: s motto: "När sanningens Ande kommer, kommer han att leda dig till hela sanningen." (Joh 16:13)

Uppdrag

Kvalitetssäkrings- och institutionell effektivitetskontoret (QA-IE) stöder universitetet för att uppnå sitt uppdrag genom olika initiativ som att planera, utvärdera och förbättra administrativa och akademiska prestationer i överensstämmelse med internationella ackrediteringsstandarder, där så är tillämpligt. QA-IE samlar in och analyserar data som sprids för beslutsfattande och rapporteringsändamål.

Syn

QA-IE: s vision är att bli en nationell och regional modell för kvalitetssäkring och institutionell effektivitet genom bedömning och ackreditering.

Platser

 • Jounieh

  Holy Spirit University of Kaslik Kaslik، Jounieh, , Jounieh

 • Zahlé

  Main Highway – Zahle, Bekaa - LEBANON, , Zahlé

  • Chekka

   El-Rahban Street– Chekka, North Lebanon, , Chekka

   • Rmaych

    Monastry of Our Lady of Annunciation - Rmeich, South Lebanon, , Rmaych

    Frågor