Keystone logo
University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

Introduktion

Universitetet Savoie Mont Blanc (Chambéry) erbjuder både korta (universitetsdiplom, universitetsdiplom i teknik) och långa (kandidatexamen, magisterexamen, doktorsexamen och även ingenjörsutbildningar), oavsett om akademiker börjar, akademiker fortlöpande, arbetsstudier eller validering av förvärvad erfarenhet (VAE), på plats eller på avstånd.

På dess tre campus, Annecy, Le Bourget-du-Lac och Jacob-Bellecombette, erbjuder Université Savoie Mont Blanc särskilt attraktiva studieförhållanden i hjärtat av en exceptionell miljö. Överallt, i denna strukturerade multipolaritet, hittar eleverna personlig uppföljning, stöd i definitionen och utvecklingen av sina personliga projekt och de tillgångar som ska integreras i arbetslivet framgångsrikt.

Forskningen drivs av erkända, märkta och framstående laboratorier som är involverade i nära partnerskap med stora organisationer, internationella organisationer eller andra strukturer i framkant av innovation . Våra forskare är starkt involverade i några få områden som åtföljer territoriell dynamik: berg, mekatronik, organisations-, turism-, image- och energisektorerna. Tillsammans med fysik bidrar de till Université Savoie Mont Blancs synlighet i nischer där dess rykte är internationellt erkänt.

Genom engagemang och mobilisering av hela sin personal, mellan Savoie och Mont-Blanc, har universitetet en enda ambition: att arbeta för personlig framgång och bidra till en bättre integration av sina studenter i kunskapssamhället under 2000-talet.

Platser

  • Chambéry

    Rue Marcoz,27, 73000, Chambéry

    Frågor