Magisterexamen i ätologi och vinodling
Vila Real, Portugal
VARAKTIGHET
2 Years
SPRÅK
Portugisiska
TEMPO
Heltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Oct 2023
STUDIEAVGIFTER
Begär studieavgifter
STUDIEFORMAT
På Campus
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Huvudmålen för magisterexamen inom vete och viner är:
- Avancerad träning, komplettering och innovation av första kurser;
- Utveckling av vetenskaplig, teknisk och professionell kompetens
- Förbättring av interventionskapaciteten inom vinsektorn.
- Förmåga att planera, innovera och utvärdera nya tekniker och processer eller förbättra de använda rutinerna.
- Mekanismer för kritisk analys baserad på vinkulturell sammanhang;
- Progression i bildandet och uppdatering av kunskaper och färdigheter.
tidtabell
Majoriteten av kontakttiderna koncentrerades på fredag och lördag (med undantag för kursplaner och avhandlingsenheter). Regleringen för masterprogrammet (2: a cykeln) inom vetenskap och vinodling offentliggjord i form av meddelande nr 14407/2015, i Diário da República, andra serien, den 9 december 2015.
varaktighet
2 år (4 terminer)
Kursstruktur
Kursen är uppbyggd enligt European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS). För att uppnå masterexamen förutsätter man att 120 studiepoäng uppnås i 4 akademiska terminer, i form av läroplan och studieplan, inklusive godkännande I den offentliga försvarshandlingens försvar. Den framgångsrika genomförandet av de kurrikulära enheter som integrerar kursplanen (1: a år), totalt 60 högskolepoäng, ger en specialiseringskurs i Enologi och Vingodling.
ECTS
120
Professionella utgångar
Kandidatgraden i ätologi och vinodling har följande yrkesutgångar, bland annat:
- vinföretag
- sammanslutningar av producenter och kooperativ
- Livsmedels-, jordbruks- och dryckesindustrin;
- bioteknikföretag;
- marknadsförings-, marknadsförings- och utbildningsföretag i vinsektorn;
- yrkesutbildningsföretag inom vinodling
- institutioner för högre utbildning, vetenskaplig forskning och teknisk utveckling.