Keystone logo
University of Vermont Master of Science i naturresurser med en koncentration i ledarskap för hållbarhet
University of Vermont

Master of Science i naturresurser med en koncentration i ledarskap för hållbarhet

Burlington, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Ledarskap Inspirerad av Wisdom of Nature

Mot bakgrund av accelererad förändring och allt mer komplexa utmaningar liv på denna planet, är det inte tillräckligt för att helt enkelt göra mer av vad vi har gjort. Vi måste göra saker annorlunda.

Detta Låg hemvist Master of Science i naturresurser med en koncentration i ledarskap för hållbarhet är avsedd för nya ledare som har åtagit sig att deepeningtheir förmåga att katalysera förändring och överskrida gränser.

Våra två år, 30-kredit program erbjuder en innovativ blandning av intensiva bostäder och onlineupplevelser lärande. Programmet har fyra bostadsmoduler som sträcker sig från 3 till 7 dagar i Vermont och runt om i USA. Dessa sammankomster ger en möjlighet för intensiva erfarenhets möjligheter till lärande samt relationsbyggande mellan cohort medlemmar och med framstående yrkesförbund.

Vem kan söka?

Nature01

MS i naturresurser med koncentrations ledarskap för hållbarhet. Oavsett ditt yrkesområde, kan ledarskap för program Hållbarhet förbättra din förmåga att förnya sig, samarbeta och katalysera förändring. Vi strävar efter att locka studenter som är intresserade av att göra saker annorlunda och bli pionjärerna innovatörer och ändra-beslutsfattare som leder organisationer och samhällen att nya och oväntade höjder.

Vår läroplanen och innovativ pedagogik har tre centrala kunskapsmål. Efter genomgången av detta program, studenter kommer:

 1. Har en djupare relation till naturen och bättre förstå ekologiska mönster, processer och organisera principer som kan inspirera vårt ledarskap, design och ändra fattandet;
 2. Har verktyg för att kritiskt granska tankemönster, antaganden, världsbilder, sätt att veta, och system och strukturer i makt och privilegier som ligger bakom förändrings-making och ledarinsatser (inklusive vår egen);
 3. Har utvecklat avancerade ledaregenskaper och metoder som förbättrar deras unika förmågor och kapacitet för att underlätta och påskynda förändringar, främja arbetet i sina samhällen och yrkesorganisationer, och skapa förutsättningar för livet att blomstra under lång tid.

Dessutom får eleverna välja en av två tillämpade områden av specialisering som ger specifika kunskaper och färdigheter inom: Ekologisk ekonomi eller ekologiska ledarskap.

Vad distinkta?


University of Vermont har fått ett nationellt rykte för styrkan i dess lärare och tvärvetenskapliga erbjudanden inom hållbarhet och miljöstudier. UVM: s Gund Institutet för ekologisk ekonomi är ett nav för tvärvetenskaplig stipendium, bestående av diverse lärare, studenter och medarbetare över hela världen. Som student i ledarskap för program Hållbarhet du kommer att anslutas till institutet och forskning i världsklass och innovation vid gränsytan mellan ekologiska, sociala och ekonomiska system.

UVM fysiska placering och storlek gör det enkelt att vara uppmärksam på våra naturtillgångar. Universitetet ligger på en kulle vaggas av Vermont Green Mountains i öster och sjön Champlain och New Yorks Adirondack bergen i väst. Den spektakulära omgivningen av Burlington, Vermont - konsekvent rankas som en av landets bästa städer för livskvalitet, hälsa och hållbarhet - ger en idealisk plats för inspiration, insikt, och nedsänkning i kreativt tänkande.

Detta program erbjuder en svit av lärande erfarenheter, lyssnar på behoven hos olika grupper av studenter och organisationer. Fyra attribut är särskilt utmärkande:

 • Undervisning, Coaching och underlättande av framstående Affiliates: Erfarna utövare och trodde ledare från den professionella världen ge betydande bidrag till innehåll, kompetensutveckling, mentorskap, och pedagogiska förhållningssätt av läroplanen. Dessa dotterbolag erbjuder möjligheter till jord teoretiska ansatser i praktiken och dela insikter från framkant organisationer och initiativ.
 • Professionell Orientering: kulminerade Masters Projektet genomförs i samarbete med en organisation eller gemenskap grupp från varje elevs hem plats. Program kurser ger meningsfull och individualiserad tillämpning av lärande under hela programmet.
 • Networked Distansutbildning: I denna låga hemvist strategi, studerande rotade i deras hemort / organisation, samtidigt som de får en lärande gemenskap byggd på ett starkt nätverk av student-kollegor, lärare och proffs. Bostäder korta kurser kompletteras med online-kurser och utbildningsmöjligheter som är direkt tillämpliga på varje elevernas hemort / organisation.
 • Tillämpad inriktningar: Förutom att lära ledaregenskaper, ramar och metoder som behövs för att initiera och underlätta förändring och systemisk omvandling, studenter väljer också från två olika specialiserade spår: ekologisk ekonomi eller ekologiska ledarskap.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Civilingenjör i ekologi och hållbar utveckling
  • Linköping, Sverige
 • Civilingenjör i miljömässig hållbarhet och utbildning
  • Padua, Italien
 • Master i stadsmiljö, hållbarhet och klimatförändring: integrerad förvaltning av mark, vatten och luft
  • Rotterdam, Nederländerna