Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Introduktion

Vi är ett blomstrande högst rankade college i Madison, Wisconsin - en av de mest fantastiska städerna i landet. Vi tänker djärvt och agerar säkert, inte bara som ingenjörer utan som engagerade medborgare. Som ingenjörssamhälle värdesätter vi unika perspektiv, vi främjar respekt och inkludering, och vi arbetar tillsammans för att få nya idéer till liv. Baserat på ett arv av påverkan utvecklar vi ledare, kunskap och teknik som förbättrar liv nu och skapar en bättre framtid. Bakom alla våra ansträngningar ligger styrkan hos ett av de bästa forskningsuniversiteten i världen.

Våra ingenjörsdiscipliner återspeglar inte bara vår historia utan också en enorm möjlighet: Där andra ser hinder ser vi potentialen för innovation och en förmåga att göra skillnad med lösningar som betyder något.

Vår fakultet har starka stödstrukturer för att samarbeta över disciplinära gränser - och som ett resultat åstadkommer de stora saker. Vårt college spelar en viktig roll i UW-Madisons genomgående höga nationella rangordning för forskningsutgifter, liksom antalet patent som lämnas in genom Wisconsin Alumni Research Foundation (WARF), ett av de äldsta universitetskontor för tekniköverföring i landet. Vi är viktiga drivkrafter för ekonomiska och sociala framsteg: Genom Wisconsin Alumni Research Foundation och andra ansträngningar som spin-off-företag och arbetar direkt med branschpartner sträcker sig frukterna av vår forskning till företag och industrier världen över.

Platser

  • Madison

    Madison, Amerikas förenta stater

    Frågor