Keystone logo
University of Wroclaw Civilingenjör i sociologi - interkulturell medling
University of Wroclaw

Civilingenjör i sociologi - interkulturell medling

Wrocław, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid

31 Aug 2024*

01 Oct 2024

EUR 2 400 / per year **

På Campus

* startdatum för antagning: 1 februari 2024

** för EU-kandidater | 3550 euro/år för kandidater utanför EU

Introduktion

MA in Sociology Intercultural Mediation program ger dig en unik chans att ställa och söka svar på de stora frågorna om sociala förändringar som sker varje dag omkring dig (tänk på migrationer, sociala rörelser, kulturella omvandlingar och många fler). Vilka är orsakerna till dessa förändringar? Vilka är deras konsekvenser för individen och för hela samhället?

Vi lägger stor vikt vid ämnet Interkulturell medling vilket innebär att vi hjälper dig att förstå hur kultur (i sin stora variation) informerar social förändring och hur den kan underlättas med hjälp av kunskapen om hur människor skapar sociala grupper, hur de kommunicerar, vilken typ av interna och externa faktorer som påverkar hur samhället fungerar. MA i sociologi Interkulturellt medlingsprogram är en möjlighet att studera i en kulturellt öppen och intellektuellt stimulerande miljö med vägledning av forskare och experter inom ett brett spektrum av forskningsområden och social praxis för interkulturell kommunikation. Masterprogrammet i sociologi, specialisering" Interkulturell medling" erbjuds av Institute of Sociology vid University of Wroclaw. Institutet för sociologi grundades 1988. Det är det äldsta forsknings- och utbildningscentret i Wrocław som erbjuder BA- och MA-program i sociologi baserat på högkvalificerad personal. Institutet för sociologi sysselsätter 52 akademiska lärare, Inklusive 40 biträdande professorer och 12 docent och professorer. Institutet samarbetar med en rad nationella och internationella akademiska partners.

Programmet bygger på synergin med det internationella masterprogrammet Erasmus Mundus MITRA (Médiation interculturelle: identités, mobilités, conflits) där Sociologiska institutet också är involverat.

Programresultat

Läroplan

Antagningar

Om skolan

Frågor