Keystone logo
University of Wroclaw Master i kommunikationsledning
University of Wroclaw

Master i kommunikationsledning

Wrocław, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

31 Aug 2024*

01 Oct 2024

EUR 2 300 / per year

På Campus

* startdatum för antagning: 1 februari 2024

Introduktion

Dyk in i en värld av Communication Management-studier, där vi inte bara pratar om kommunikation – vi lever det!

Släpp loss din kreativitet, navigera i varumärkesbyggandets dynamiska landskap och bli en kommunikationsninja i den digitala tidsåldern.

I det här programmet får du inte bara teoretiska kunskaper; du kommer att vara praktisk i reklam, PR och varumärkesbyggande – de coola grejer som formar ett varumärkes personlighet. Dessutom spelar vi bönor på den kreativa industrins hemligheter, vilket ger dig en liten känsla för de olika rollerna och kompetenserna inom organisationer.

Upptäck den dynamiska sfären av Communication Management vid vårt universitet, där vi odlar ett heltäckande förhållningssätt till både externa och interna kommunikationsstrategier för varumärken, organisationer och deras image genom befintliga kommunikationssystem. Som examen från vårt program får du inte bara teoretiska kunskaper utan också praktiska kompetenser inom avgörande områden som reklam, PR och varumärkesbyggande. Dyk djupt in i krångligheterna med kommunikation inom organisationer, utforska olika enheter och deras roller i den kreativa branschen.

Vårt utbildningsmål är att ge dig kompetens inom design, inklusive grafisk design, som en central del av organisations- och varumärkesimage. Kärnan i våra studier i kommunikationshantering ligger i att bygga en mångsidig kompetens som omfattar kommunikation, ekonomi, marknadsföring, marknadsprocesser och mediekunskap. I en ständigt föränderlig marknad och medielandskap är behovet av innovation, kreativitet och målinriktad ledning av största vikt. Genom att finslipa dessa kompetenser kommer du inte bara att etablera en stark position på arbetsmarknaden utan också kontinuerligt anpassa dig till dess dynamiska krav.

Antagningar

Programresultat

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor