Keystone logo
University of Wroclaw Master i skapande av mediainnehåll
University of Wroclaw

Master i skapande av mediainnehåll

Wrocław, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

31 Aug 2024*

01 Oct 2024

EUR 2 300 / per year

På Campus

* startdatum för antagning: 1 februari 2024

Introduktion

Lås upp din kreativitet i den dynamiska världen av skapande av medieinnehåll!

Ge dig ut på en transformativ resa på vårt uppskattade universitet, där programmet för skapande av mediainnehåll revolutionerar skärningspunkten mellan media och skrivande genom banbrytande teknologier. Säg adjö till konventionella tillvägagångssätt och anamma en framåtblickande läroplan som är skräddarsydd för att möta marknadens dynamiska krav.

I vårt program för att skapa medieinnehåll fördjupar vi dig i digitala mediers rike och släpper lös dess potential som ett kraftfullt verktyg för att omforma vardagen. Här kommer du inte bara finslipa din kreativitet utan också förfina dina tal- och skrivfärdigheter för att sömlöst navigera i olika medielandskap. Våra masterstudier ger en unik möjlighet att blanda konstnärligt uttryck med de praktiska färdigheter som behövs för att utmärka sig som journalister, medieforskare och specialister på olika medierelaterade institutioner.

Det som skiljer vårt program åt är dess betoning på att odla en djup förståelse för social och visuell kommunikation, faktagranskning och etiska överväganden. Vi går utöver grunderna och utrustar dig med kunskap och färdigheter för att effektivt bekämpa desinformation och manipulation. Det internationella och interkulturella tillvägagångssättet i vårt program säkerställer en rik lärandeupplevelse, med expertföreläsare som spänner över en mängd olika discipliner.

  • Upptäck spänningen med att skapa medieinnehåll:
  • Skapande av mediainnehåll är mer än bara ett program; det är en dynamisk process som involverar utveckling och produktion av olika medieformer för att informera, underhålla och kommunicera med en målgrupp. Från text, ljud och video till bilder och interaktiva format, vi utforskar allt.
  • Dyk in i medieplattformarnas värld:
  • Utforska olika typer av medieinnehåll, från traditionella till framväxande plattformar, inklusive sociala medier, webbplatser, bloggar, streamingtjänster och till och med virtuell och förstärkt verklighet. Vårt fokus på tekniska framsteg, användargenererat innehåll och demokratisering av medieproduktion genom sociala medier säkerställer att du ligger före kurvan.
  • Skapa din framtid i media:
  • Skapande av mediainnehåll är en mångfacetterad resa med en djupgående inverkan på den allmänna opinionen, kulturella normer och samhälleliga värderingar. Delta i en process som sömlöst integrerar kreativitet, teknik och strategiskt tänkande, och spelar en avgörande roll i att forma konsumentbeteende genom utbildning, underhållning och informationsspridning.

Antagningar

Programresultat

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor