Keystone logo
University of Wroclaw Master i statsvetenskap
University of Wroclaw

Master i statsvetenskap

Wrocław, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid

31 Aug 2024*

01 Oct 2024

EUR 2 400 / per year **

På Campus

* startdatum för antagning: 1 februari 2024

** EU -kandidater: 2000 €/år. Icke-EU-kandidater: 3 150 euro/år

Introduktion

5 specialiseringar är tillgängliga:

Längd: 2 år (4 terminer)

Undervisningsspråk: engelska

Institutet för statsvetenskap vid universitetet i Wrocław är ett av de största och mest dynamiska centra för statsvetenskaplig forskning i Polen. Sedan 2008 har institutet också utvecklat läroplaner på engelska. Både internationella och polska kandidater kan gå med i studieprogrammet och få titeln Master i statsvetenskap.

MA -studieprogrammet består av fyra terminer: en termin med ett gemensamt program för alla studenter och tre terminer med specialiseringskurser. En av tre terminer är utformad som en termin av rörlighet arrangerad inom ERASMUS+ vid ett av partneruniversiteten utomlands (lista över partneruniversitet här ).

Studenterna kommer att passa på att studera de viktigaste ämnena relaterade till samtida politik samt viktiga frågor relaterade till samhällsvetenskap - undervisade av vår högkvalificerade akademiska personal.

Institutet uppmuntrar också studenter att utveckla sina yrkeskarriärer under studierna genom att ge dem möjlighet att ha praktik. För att uppnå det blomstrar institutionella partnerskap med många offentliga och privata enheter.

Antagningar

Om skolan

Frågor