Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Vantage Travel International

Vantage Travel International

Vantage Travel International

Introduktion

VÄLKOMNEN till vår värld av resa och glädje

Vi på Vantage Travel erbjuder utmärkta världsomspännande semester och resetjänster.

Vi är också stolta över att vara en specialiserad och erfaren DMC i USA och Egypten. Vi fokuserar på dina resebehov och önskningar. Vi är här för att hjälpa dig att planera och fatta rätt beslut för att tillgodose dina resebehov, matcha din budget och skapa fantastiska långvariga söta minnen.

Vi skulle vilja meddela dig att du kommer att värderas som en besökare och om du blir kund, förvänta dig det bästa från oss. Vi håller höga krav inom vårt företag så att du aldrig behöver gå igenom en dålig dag under din semester / affärsresa. Oavsett varför resan är, tar vi dig med de bästa tjänsterna på marknaden.

111550_pexels-photo-297755.jpeg

Om oss

Vi specialiserar oss också på affärsresor för att kunna tillgodose yrkesverksamma som måste träffa deadlines. Vårt team kan hjälpa dig att göra följande: reservera flyg, boka hotell, flytta över flygplatser, skaffa limousiner, skapa resplaner och hitta platser för sightseeing.

Vi har levererat oöverträffade resetjänster till vackra platser sedan 2009. Vi fokuserar på att maximera njutningen av våra kunders upplevelse medan de reser genom några av de mest otroliga länderna i världen.

Oavsett om det kommer att bli de magnifika pyramiderna i Egypten, de gamla basarerna i Turkiet, Spaniens Calat Alhambra, Nya Zeelands fantastiska natur, Skönhet i Frankrike, Englands kultur eller till och med de vackra Medelhavsstränderna i Grekland och många andra destinationer, tar vi dig där.

Vantage Travel International och dess partners garanterar att du är nöjd med den reseupplevelse som vi måste tillhandahålla. Inget längre väntar och oväntade problem, det är dags för dig att resa med lätthet och komfort.

111552_pexels-photo-346885.jpeg

Biografi

Min partner och jag är passionerade för att resa världen som vi tror det gör oss lyckliga och njuter av livet. Vi älskar att engagera och inspirera människor överallt och verkligen tro att resande kan förändra människors liv och främja fred. Resor styrker vår förmåga att kommunicera, höja erfarenheter och acceptera varandra. Vi kanske tror att andra är olika tills vi reser och upptäcker att vi bara är människor.

Raed har en lång erfarenhet av resebranschen som startade 1987 som en egyptologföreläsare och tourdirektör, reseutbildare och researrangör och blev sedan Vantage Travels verkställande direktör sedan 2009, medan Maggie började som internationell advokat men hennes passion för att resa och henne önskan att ge sin son den chansen att vara ett globalt barn och upptäcka världen runt honom drev henne för att sluta formella laglivet och gå med i denna roliga kärleksindustri som håller henne och andra glad.

Vår vision för Vantage Travels International har alltid varit att ge människor livets resa. som vi har upplevt oss själva, och vi hoppas att våra tjänster kommer att få dig att bli kär i världen också.

Vi är båda en del av och stöds av ett team med tjugo erfarna proffs i Vantage Travel International . Vi är glada att starta en dialog, lära dig om dig, jobba med att planera din nästa semester eller affärsresa och se ett leende av tillfredsställelse i ditt ansikte ...

Raed och Maggie

111551_pexels-photo-219014.jpeg
 • Topp Destinationer: Våra främsta destinationer som verkar i Egypten, Grekland, Dubai, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Nya Zeeland, Oman, Bahrain, Spanien och Turkiet. Vi erbjuder också europeiska flodkryssningar samt egyptiska flodkryssningar.
 • Specialiteter: Vi specialiserar oss på skräddarsydd produkt tillsammans med mycket personliga tjänster inom fritids- eller affärsresor.
 • Senaste resor: Vi har varit över hela världen och våra senaste resor var till Nya Zeeland, Australien, Storbritannien och Tyskland.

Platser

 • New York

  477 68th Street Brooklyn, NY 11220, , New York

  • Auckland

   Auckland, Nya Zeeland

   Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor