Keystone logo
Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Introduktion

En fransk internationell hotellutbildningsskola

Vatel anländer till Paraguay 2011 som den enda nationella skolan som erbjuder en dubbel examen och ger sina studenter ett examensbevis erkänt av den franska staten, kandidaten. Vatelsskolans världsframgång beror på att vi upprätthåller ett dubbelt utbildningskoncept, där 50% lärs i klassen och de återstående 50% i praktikplatser och praktikplatser i de bästa hotellen i vårt land och i världen. Förblir alltid tro mot filosofin att "all teoretisk kunskap måste verifieras omedelbart genom praxis."

I Asunción kommer vi att arbeta med det bländande antagandet och prakten på hotellen Wyndham.

Vår fakultet består av erkända yrkesverksamma som inte bara förmedlar teoretisk kunskap utan också praktisk kunskap från så många års yrkeserfarenhet att de har blivit riktmärken inom området.

På Vatel arbetar vi inte bara med akademisk och yrkesinriktad utbildning utan också på den kognitiva utvecklingen av våra studenter, och ger dem viktigheten av traditionella etiska värderingar av respekt, disciplin, positiv och proaktiv attityd, att veta hur de ska vara och personlig presentation

StockSnap / Pixabay

122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg

Internationalisering är en grundläggande punkt i bildandet av Vatel.

Marco Polo-programmet, Bästa innovation i ett akademiskt program, gör det möjligt för Vatel Paraguay-studenter att studera sitt andra år på ett annat Vatel-institut i världen.

De ingår också i ett växande nätverk, för närvarande har Vatel 9 000 studenter och 35 000 akademiker i kontakt tack vare VatelAlumni-portalen.

Med en mycket konkurrenskraftig och aktuell akademisk plan erbjuder Vatel Paraguay ett dubbelt paraguayskt / franskt diplom som garanterar ett snabbt professionellt införande:

 • Examen i internationell hotellhantering - MEC Paraguay
 • Bachelor of International Hotel Management - Frankrike

Akademiska avgifter

För mer information om akademiska avgifter, klicka här.

Platser

 • Ciudad del Este

  Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña, 7000, Ciudad del Este

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor