Keystone logo
Vatel Vietnam

Vatel Vietnam

Vatel Vietnam

Introduktion

Gästfrihets- och turistnäringen sätter människor i kontakt med en ständigt växande och ständigt föränderlig värld, vilket gör den till den enda i sitt slag. Och samma sak gäller för Vatel-gruppen: sedan den grundades 1981 har den arbetat med industriella övergångar som påverkar alla dem i deras kölvatten och väcker ännu fler kall.

Så varför inte bryta sig loss från den gamla traditionen där studenter samlas i bara ett land för att studera och lämna arbete i andra länder runt om i världen? I stället för att bara ha ett stort campus i Frankrike, bestämde Vatel sig i början av 2000-talet att öka sin uppsökande verksamhet genom att exportera sina innovativa utbildningsmetoder över hela världen. Vatel är den första globala handelshögskolegruppen inom gästfrihet och turismledning, och har skapat ett oöverträffat nätverk med 50 campus i 31 länder. De följer alla samma läroplan, som inkluderar den franska gästfrihetskonsten såväl som regionala traditioner: både global och lokal, Vatel är knuten till de insatser som är involverade i globaliseringen.

Denna internationella utveckling går naturligt hand i hand med en internationell läroplan. Byggstenarna för jobb för hotellbranschen, att lära sig flera främmande språk och göra praktikplatser utomlands är en viktig komponent i våra ursprungliga utbildningsprogram, som syftar till att rikta och stärka våra studerandes internationella syn. Både i vår kandidatexamen och vår MBA kan studenter studera ett år på ett annat Vatel-campus, samtidigt som de fortsätter att lära sig och njuta av en total fördjupning i en annan kultur. Våra fakultetsmedlemmar har också ett dedikerat utbytesprogram som belyser deras kunskaper och bästa praxis.

I en värld som nu bara tänker på flöden, där accelerationen av utbyte, informationsutbyte och den otroliga utbyggnaden av teknik vänder på arbetsmarknaden, är en internationell syn nyckeln till framgång. För Vatel är detta ett bevis som har gjort vår grupp så framgångsrik i nästan 40 år nu.

INDEED, DEN LÅNGA OCH HÄNDLIGA HISTORIEN FÖR FÖRHÅLLANDEN MELLAN FRANKRIKE OCH VIETNAM MÄRKAS NYTT AV SAMARBETET AV VATEL OCH HOA SEN-UNIVERSITET.

Med idén att utbilda de ivriga unga sinnen till branschpersonal, erbjuder skolan de mest idealiska och praktiska undervisningsfaciliteterna; med moderna klassrum som är fullt utrustade med de senaste pedagogiska och experimentella nödvändigheterna.

Platser

  • Ho Chi Minh City

    08 Nguyen Van Trang St, Dist.1, HCM City, Restaurant Campus:120bis Suong Nguyet Anh St, Dist.1, HCM City Ho Chi Minh City, VN, , Ho Chi Minh City

    Program

    Frågor