Keystone logo
Vermont College of Fine Arts

Vermont College of Fine Arts

Vermont College of Fine Arts

Introduktion

Förankrat på sitt historiska campus i Montpelier, är Vermont College of Fine Arts en global konstnärssamhälle som kontinuerligt omdefinierar vad det innebär att vara en konsthögskola. Vi mäter vår framgång genom vår förmåga att främja framstående och etablerade utövare. Vi tror att konsten är central för den mänskliga upplevelsen och har förmågan att inte bara spegla verkligheten utan också att skapa den.

Som det enda högskolan som uteslutande ägnar sig åt examen i konstutbildning erbjuder Vermont College of Fine Arts konstnärer och författare en transformativ och progressiv pedagogisk upplevelse genom åtta hyllade MFA-program och en unik MA i konst- och designutbildning.

Studenter kommer till Vermont College of Fine Arts för vår stränga studiekurs, vår tonvikt på den kreativa processen och möjligheten att arbeta nära med prisbelönta fakulteter som avancerar och inspirerar sitt arbete. Nationellt hyllat och byggt på en integrerad strategi, erbjuder Vermont College of Fine nio innovativa program.

Platser

  • Montpelier

    College Street,36, 05602, Montpelier

    Frågor