Keystone logo
Villanova University

Villanova University

Villanova University

Introduktion

Villanova University är ett katolskt augustinskt samhälle för högre utbildning, engagerat i spetskompetens och distinktion i upptäckten, spridningen och tillämpningen av kunskap. Inspirerat av Jesu Kristi liv och undervisning är universitetet grundat på visdom i den katolska intellektuella traditionen och utvecklar en djupare förståelse för förhållandet mellan tro och förnuft.

Villanova betonar och firar den liberala konsten och vetenskapen som grunden för alla akademiska program. Universitetssamhället välkomnar och respekterar medlemmar av alla trosuppfattningar som försöker ta hand om det allmänna bästa och som delar en entusiasm för utmaningen med ansvarsfullt och produktivt medborgarskap för att bygga en rättvis och fredlig värld.

I strävan efter detta uppdrag förbinder vi oss till akademisk excellens, våra värderingar och traditioner och våra studenter, alumner och det globala samhället.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Villanova

    Lancaster Avenue,800, 19085, Villanova

    Frågor