Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Villanova University Online

Villanova University Online

Villanova University Online

Introduktion

Villanova School of Business är en främsta utbildningsinstitution som erbjuder grundutbildning, examen och ledarskapsutbildning. VSB är grundat 1922 och är känt för akademisk rigor, kreativitet och innovation, praktiska och tjänsteutbildningsmöjligheter, en grundlig grund för etik och en tillämpad utbildning som förbereder studenterna att bli enastående ledare och globala medborgare inom det ständigt föränderliga, komplexa och snabba affärsverksamheten.rawpixel / Unsplash

Om Villanova University

Villanovas universitet, en romersk katolsk institution med medbildning, grundades av Saint Augustine-ordningen 1842 i Villanova, Pennsylvania. En främsta institution för högre utbildning, Villanova ger en omfattande utbildning rotad i den liberala konsten; ett gemensamt engagemang för de Augustinska idealerna om sanning, enhet och kärlek; och ett samhälle dedikerat till service till andra.

Ett brett utbud av grundutbildning, examen och professionella program erbjuds genom universitetets sex högskolor: College of Liberal Arts and Sciences, Villanova School of Business, College of Engineering, College of Nursing, College of Professional Studies, som såväl som Villanova University Charles Widger School of Law. Villanova är det äldsta och största katolska universitetet i Commonwealth of Pennsylvania, med en total anmälan som överstiger 10 000 grundutbildningar, doktorander och jurister.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Villanova

    Villanova, Amerikas förenta stater

    Frågor